2777
2789
عنوان

امان از کادوی روز معلم

468 بازدید | 34 پست

والا آدم روش نمیشه بگه نه، تو گروه گفتمن نفری 1 بذارین همه هم گفتن باشه  حالا منم تو رودروایسی گفتم اوکی. 

تازه یکی هم میاد میگه برای معلمای ورزش و غیره هم بدیم، والا میخاستم 500 بذارم کارت هدیه بدم معلمشون. 

یعالمه قسط دارم خودم موندم. بدم میاد از هدیه شریکی خریدن شاید یکی نداشت یا راضی نبود از معلم. اینجوری همه تو رو قرار میگیرن

معلمم وظیفشه دیگه یعالمه تعطیلی داره، کارمندای بدبخت چی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت بگید نه با احترام مخالفتتون رو اعلام کنید 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۱ میلیون نفری  خوبه واقعا خوش به حال اون معلمه

اره بخدا تازه میگن بیشتر شه برای معلمای دیگه. یعنی مردم انقد پولدارن، بخدا من موندم از کجا بیارم تو این همه قسطم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

چه خبره یک میلیون لابد خیلی وضع خوب هستن دیگه

بگو مخالفی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه گفتن رو یاد بگیرید و بچه ها یاد بدید!

در توانتون بود متناسب با بودجه خودتون کادو بخرید و جایی بچه رو ثبت نام کنید که از لحاظ مالی با همکلاسیهاش در یک سطح باشید.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..