2777
2789
عنوان

نوع زایمان

141 بازدید | 29 پست

خودمون میتونیم انتخاب کنیم زایمان طبیعی داشته باشیم یا سزارین؟ یا نه تا نریم لب مرگ و نتونم زور بزنیم نمیزارن سزارین کنیم؟

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی دکترا برات می‌نویسن. طبیعی هم همیشه سخت نیست

خب برا کسی که سنش پایینه سخته 

و اینکه شنیدم اکثرا زایمانای زیر ۲۰ سال رو سزارین انجام میدن نمی‌دونم تا چه اندازه درسته این موضوع

منم شنیدم اینو

دختر داییم ماه آخره میگه تا قبل عید نامه سزارین داشته بعد عید دکترش گفته سزارین بی سزارین حتی توی خصوصی هم باید طبیعی زایمان کنی

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر داییم ماه آخره میگه تا قبل عید نامه سزارین داشته بعد عید دکترش گفته سزارین بی سزارین حتی توی خص ...

یعنی سرشون تو همه جای ملت هست 

ای خدا یعنی نمیتونیم نوع زایمان مونم که حق طبیعی خودمونه انتخاب کنیم

یعنی سرشون تو همه جای ملت هست  ای خدا یعنی نمیتونیم نوع زایمان مونم که حق طبیعی خودمونه انتخاب ...

دقیقا

موقع زایمان منم دقیقا همین اتفاق افتاد به بدبختی سزارین کردم.تو بیمارستان دولتی آشغالی

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی به قدرت بدنت داره اگه ضعیفی طبیعی بده

تحمل درد رو که اصلا ندارم 

و اینکه سنمم کمه از اون میترسم که یه وقت بلایی سرم بیاد 

دقیقا موقع زایمان منم دقیقا همین اتفاق افتاد به بدبختی سزارین کردم.تو بیمارستان دولتی آشغالی

تنها چیزی که ازش میترسم همینه 

تحمل درد رو که اصلا ندارم  و اینکه سنمم کمه از اون میترسم که یه وقت بلایی سرم بیاد

نزار ماما بیاد دستکاریت کنه اکثرشون حالیشون نیست حتما اگه طبیعی هم زایمان میکنی با دکتر هماهنگ کن بالا سرت باشه حتی اگه زیر میزی میگیره طوری نیست بش بده

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
نزار ماما بیاد دستکاریت کنه اکثرشون حالیشون نیست حتما اگه طبیعی هم زایمان میکنی با دکتر هماهنگ کن با ...

حتما باید در موردش حرف بزنم که نمی‌خوام و نمیتونم طبیعی 

اصن برام کابوسه فکر کردن بهش هم

من تجربه ی دوتاشو داشتم با اینکه هر دو زایمان درد رو داره ولی من سزارینو ترجیح میدم 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
حتما باید در موردش حرف بزنم که نمی‌خوام و نمیتونم طبیعی  اصن برام کابوسه فکر کردن بهش هم

سخته اما اجباریه  ولی دکترت بالا سرت باشه خیلی بهتره الکی دستکاریت نمیکنه آرامشت بیشتره  ماما ها پدرتو درمیارن

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛