شکم بخیه بخوره بهتره تا جای دیگه پاره بشه و بخیه بخوره
من جای بخیه زیاد برام مهم نیست . تو طبیعی که زایمان کردم جای بخیه هام پاک شدن تو سزارینم مث یه خط شده با اینکه ۹ ماهه زایمان کردم . بنظر من یکم عوارض طبیعی بیشتره افتادگیه رحم داره اسیب به لگن و خیلی چیزه دیگه ....
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من فعلا تو اقدامم سر این موضوع دو دل شدم که بچه دار نشیم ولی خب تا باردار شم میشه اواسط ۱۸ سالگیم و ...
من زایمان اولم ۱۶ سالگی بود طبیعی
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
عوارض طبیعی صد در صد بیشتره با اون همه فشاری که وارد میشه به آدم خب بخیه زایمان طبیعی تا بیاد ...
نه گلم اونقدرا هم بخیه هاش درد ناکو بد نیست طبیعی فقط موقعه زایمان ادم درد میکشه بخیه هاشم یه هفته ای اب میشه میره . ولی سزارین تا یکماه بعد از زایمان درد رو داره
چه قوی من درد پریود از پا میندازم نمیتونم اصن تکون بخورم
والا اونقدرا هم قوی نبودم قد و وزن معمولی ام ولی خب هرچی داد زدمو تو سرم کوبیدم سزارینم نکردن
[QUOTE=336498113]خب برا کسی که سنش پایینه سخته و اینکه شنیدم اکثرا زایمانای زیر ۲۰ سال رو سزارین انجام میدن نم ...[/QUOTEبرا همه یکی نیست من خودم ۱۶ سالگی طبیعی زایمان کردم با فشار بالا
میدونی هم ترسم از دردشه هم اینکه بعد زایمان طبیعی و بیرون اومدن بچهای با اون حجم آیا واسه رابطه آد ...
درد رو که داره ولی واژن به حالت قبلش برمیگرده من دوتا طبیعی داشتم ولی تعغیری نمیکنه ادم حالت ارتجاعیه