2777
2789
عنوان

نوع زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 29 پست
من تجربه ی دوتاشو داشتم با اینکه هر دو زایمان درد رو داره ولی من سزارینو ترجیح میدم 

شکم بخیه بخوره بهتره تا جای دیگه پاره بشه و بخیه بخوره 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
سخته اما اجباریه  ولی دکترت بالا سرت باشه خیلی بهتره الکی دستکاریت نمیکنه آرامشت بیشتره  م ...

من فعلا تو اقدامم سر این موضوع دو دل شدم که بچه دار نشیم

ولی خب تا باردار شم میشه اواسط ۱۸ سالگیم و دیدم که تو سن زیر بیست اکثرا سزارین انجام میدن نمی‌دونم شانس من چی به سرم بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکم بخیه بخوره بهتره تا جای دیگه پاره بشه و بخیه بخوره 

من جای بخیه زیاد برام مهم نیست . تو طبیعی که زایمان کردم جای بخیه هام پاک شدن تو سزارینم مث یه خط شده با اینکه ۹ ماهه زایمان کردم . بنظر من یکم عوارض طبیعی بیشتره افتادگیه رحم داره اسیب به لگن و خیلی چیزه دیگه ....

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من فعلا تو اقدامم سر این موضوع دو دل شدم که بچه دار نشیم ولی خب تا باردار شم میشه اواسط ۱۸ سالگیم و ...

من زایمان اولم ۱۶ سالگی بود طبیعی 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من جای بخیه زیاد برام مهم نیست . تو طبیعی که زایمان کردم جای بخیه هام پاک شدن تو سزارینم مث یه خط شد ...

عوارض طبیعی صد در صد بیشتره با اون همه فشاری که وارد میشه به آدم

خب  بخیه زایمان طبیعی تا بیاد خوب بشه ادم میمیره و زنده میشه موقع دستشویی رفتن و نشستن و راه رفتن

عوارض طبیعی صد در صد بیشتره با اون همه فشاری که وارد میشه به آدم خب  بخیه زایمان طبیعی تا بیاد ...

نه گلم اونقدرا هم بخیه هاش درد ناکو بد نیست طبیعی فقط موقعه زایمان ادم درد میکشه بخیه هاشم یه هفته ای اب میشه میره . ولی سزارین تا یکماه بعد از زایمان درد رو داره 

چه قوی  من درد پریود از پا می‌نداز‌م نمیتونم اصن تکون بخورم

والا اونقدرا هم قوی نبودم قد و وزن معمولی ام ولی خب هرچی داد زدمو تو سرم کوبیدم سزارینم نکردن 

نه گلم اونقدرا هم بخیه هاش درد ناکو بد نیست طبیعی فقط موقعه زایمان ادم درد میکشه بخیه هاشم یه هفته ا ...

می‌دونی هم ترسم از دردشه هم اینکه بعد زایمان طبیعی و بیرون اومدن بچه‌ای با اون حجم آیا واسه رابطه آدم لذتی میبره؟ 

[QUOTE=336498113]خب برا کسی که سنش پایینه سخته  و اینکه شنیدم اکثرا زایمانای زیر ۲۰ سال رو سزارین انجام میدن نم ...[/QUOTEبرا همه یکی نیست من خودم ۱۶ سالگی طبیعی زایمان کردم با فشار بالا

چه سالی زایمان کردین؟

۹۶

می‌دونی هم ترسم از دردشه هم اینکه بعد زایمان طبیعی و بیرون اومدن بچه‌ای با اون حجم آیا واسه رابطه آد ...

درد رو که داره ولی واژن به حالت قبلش برمیگرده من دوتا طبیعی داشتم ولی تعغیری نمیکنه ادم حالت ارتجاعیه