2777
2789

1 . دوست دارم کارهامو تنهایی انجام بدم به این معنی نیست از بقیه بدمم میاد نه ، فقط تنهایی راحت ترم !✅️

2 . میشه وقتی دارم لذت میبرم از تماشای بقیه با سوال تو چرا ساکتی و چیزی نمیگی کوفتم نکنی ؟ ✅️

3 . ما درونگرا ها استاد بحث کردن با بقیه توی ذهنمونیم :) [ وقتی از کسی ناراحت میشیم ] ✅️

4 . دوست دارم همه بدونن ما هیچ تمایلی به تلفنی حرف زدن نداریم تازه وقتی خودمون زنگ میزنیم هم خوشحال میشیم طرف جواب نده !

+ پیام متنی خیلی راحت تره✅️

5 . اگه پیشت پر حرف میشم و دلم میخواد باهات زیاد حرف بزنم بدون خیلی دوست دارم که داری برونگرا ترین حالت یه درونگرا رو میبینی ✅️

6 . بیرون رفتن ، مسافرت و .... همشون قشنگه اما هیچ جا اتاق خودم نمیشه انگار اونجا دوباره باتری اجتماعی بودنم شارژ میشه ✅️

7 . منطقه امنم که حالم رو خوب میکنه ؟ اتاقم ، تختم ، گوشیم و آهنگام ✅️

8 . و در نهایت درونگرا بودن منزوی بودن نیست بلکه لذت بردن از تنهایی عمیقیه که هر کسی نمیتونه درک کنه ! ✅️

+ پس وقتی میگی بگو چیشده و میگم نمیتونم واقعا نمیتونم :)

اما دلیل درونگرا شدن یه آدم خیلی زیاده مثلا : بی توجهی اطرافیان ، حس اضافی بودن ، اعتماد بیش از حد و.....

به نظرم گناه داریم :))

#درونگرا

همش حق

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
همش حق بود

ولی با اون جمله اخر زیاد موافق نبودم

علت درونگرا شدن نداریم ، اینایی که گفتی خصلتای درونگراهاست

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👍👍👍 یه نوع تایپ شخصیتی عزیزم و اغلب مشکلی در کار نیست🤝😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ادما هیچوقت درونگرا نمیشن اونا از بی توجهی اطرافیان منزوی و افسرده میشن ن درونگرا

این خیلی تفاوت داره:)

پس اگه فک میکنید تعلقتون به این شخصیت نیست واز تنهاییو... لذت نمیبرید باید بدونین شما درونگرا نیستین شما اسیب دیدین

بشدت حق . مخصوصا قسمت آخر . گاهی ما بخاطر رفتار ناراحت کننده دیگران که توانی مطرحش رو نداریم بیشتر توی خودمون فرو میریم . 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
بشدت حق . مخصوصا قسمت آخر . گاهی ما بخاطر رفتار ناراحت کننده دیگران که توانی مطرحش رو نداریم بیشتر ت ...

نه اون رفت به پای افسردگیی وبا درونگرایی خیلی فرق داره