2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اما دوست سمی تا دلت بخواد همشونم بیخیال شدم چون میدونستم درست بشو نیستن

کاش میتونستم بیخیال شم 

تپش قلب حالت تهوع وسواس فکری گریه های بی دلیل وقتی حس میکنم شاااید یه چیزی گفتم که امکان داره از من دور بشه به سراغم میاد 

گاهی ادما باید سرشون بخوره به سنگ درد بکشن از دردش از باز موندن زخمش از بخیه نخوردنش تا بفهمن اون ادم با تمام تلاش هایی ک برای تغییرشون کردی فرقی نکرده و درواقع فقط تو رو بیمار تر کرده بعدش افسردگی ناخوشی جوری دورت پیله میپیچن که چند سالی رو درگیر بیرون اومدن از پیله ای . 

آدما میانو میرن هیچ کسی موندگار نیست . 

زندگی مثل رودخونه در حال جریانه نباید ب چیزی وابسته شد چون تهش پوچه . 

تو انتخابات رو داری تصمیم با خودته که چیکار کنی ولی چ توی رابطه و چه بعد کات ضربه وحشتناکی میخوری چون ادم از اولم برای تو نبوده پس قبل از وابستگی بیشتر از زندگیت پرتش کن بیرون 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
گاهی ادما باید سرشون بخوره به سنگ درد بکشن از دردش از باز موندن زخمش از بخیه نخوردنش تا بفهمن اون اد ...

ممنون عزیزم خیلی قشنگ نوشتی 

سرم به سنگ خورده و میدونم که هیچ جوره با هیچ تغییری نمیتونم باهاش بسازم ولی حتی با این حال نمیتونم کنار بکشم 

ممنون عزیزم خیلی قشنگ نوشتی  سرم به سنگ خورده و میدونم که هیچ جوره با هیچ تغییری نمیتونم باهاش ...

همه ما نیاز به تنهایی داریم تا بشینیم تک به تک خاطراتمونو مرور کنیم اشک بریزیم بخندیم ناراحت بشیم ....

وقتی بیشتر و توی تنهایی به ی رابطه ب ی فرد فگر میکنی راحت تر خوب یها و بدی هاشو از هم تشخیص میدی بعد وقتی میفهمی کفه ی بدی هاش روی ترازو سنگین تره مجبوری به ترکش . 

تو قراره با ترک کردنش اشک بریزی بغض کنی غم بگیرتت و شاید هم افسردگی ولی اینا همش باعث قوی تر شدن تو میشه باعث میشه کمتر اعتماد کنی دیر تر اعتمادکنی و دیر وابسته بشی و در تخر انتخاب درست داشته باشی . و اگه ترک نکنی باز هم همین اتفاق ها برای تو بیوفته ولی با شدت بیشتر با درد بیشتر با زجه با جیغو بغض 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .