2777
2789

بدبختیمون یکی دوتا نبود تو بدترین اوضاع و شرایط مالی و ورشکستگی یه پراید قراضه با کلی قرض گرفتیم از اول فقط خرجش کردیم حالا باز افتاده ب روغن سوزی موتور ۱۵ تومن خرجشه😭

چرا هرچی بدبختیه میاد مارو پیدا میکنه؟بخدا بشینم تعریف کنم باورتون نمیشه

خب پراید قراضه تکلیفش مشخصه دیگ😓

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خواهر ماهم با هزار جور قرضو قوله یه ماشین گرفتیم با چه بدبختی آخر دوباره موندیم زیر قسط یهو ماشین خراب شد ۵۰میلیون تومن خرجش کردیم دیگ انقد دستمون موند خالی که امروز رفتم گردنبند یادگاری مادرمو فروختم دارم دق میکنم از موقعی که ع طلا فروشی اومدم بیرون همش گریه در گلوم اومده بهم😞

امروز شهادت حمزه سيد الشهداس 

يكي از ختم هاي مجرب خوندن ٦٠بار يس هديه به ايشونه 

هستيد نفري يه دونه يا هر چه قدر در توانتونه تا قبل از ساعت ١٠/٥امشب بخونيم به نيت حاجت تمامي شركت كنندگان

تايپيك يكي مونده به اخرم 

٧تا دونه مونده تا دو دور ختم بشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ما هم همینیم 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
والا خواهر ماهم با هزار جور قرضو قوله یه ماشین گرفتیم با چه بدبختی آخر دوباره موندیم زیر قسط یهو ماش ...

دقیقا منم طلاهامو فروختم تا این ماشینو بخریم😭

سی هزار تا استغفار توی سی روز بگو بخدا قسم ک سبک میشه کارتون

تازه داشتم هرشب قران میخوندم😭الان انقد شرایطمون بده ک دارم کفر میگم با خودم میگم چرا هربار میرم سمت خدا بدتر میشه