بچه ها من تو ازمونا ماراتون تا همین چند وقت پیش 20درصد میزدم مانگین ولی ازمون اخرم میانگین 30درصد بود قلمچیم میانگینام 30درصد میزنم درسهای شیمی فیزیک ریاضی ولی زیستو تا50میزنم زمین تا 70 کلاسای تاملند رو میرفتم اخرین تراز قلمچیمم 6300بود برای امتحان نهایی عربی جزوه فلاح ادبیات جزوه 3(کتاب)عبدالمحمدی دینی جزوه کریمی زبان استاندارد نهایی زینعلی خوندم واسه تخصصی جز منابع تستی تشریحی فیزیک و ریاضی فرمول 20 و شیمی و زیست نقش معدل (مال تاملند)میخونم امیدی هست قبول شم بچه ها من 2تا پسر عموی دو قلو دارم سال 1401رتبه زیر 100اوردن والان پزشکی دانشگاه تهران میخونن هر دو من نمیخوام اینو رتبه زیر2000و پزشکی شهرمون کافیه اما با توجه به هزینه هایی که کردم خانوادم زیر اینو قبول نمی کنن حالا بگین برای کنکور تیر چیکار کنم هدفم اردیبهشت نیست میخوام برم فقظ بسنجم خودمو اما تیر چرا مشاورم دارم ولی گفتم از شمام کمک بگیرم من غیر انتفاعیم درس میخوندم کل از روزای سالم غیبت کردم و فقط24میلیون دادم مدرسه نیارم بابام ..............استرس داره نابودم میکنه 16دادمم مشاور حضوری 4و خورده ای ماراتون 8قلمچی 12سالیانه تاملند 5200نکته وتست کتاب برا هر درس چند منبع و...................اینارو نمیگم فک کنید پز میدم میگم به عمق فاجعه پی ببرید
عزیزم سلام امیدوارم موفق باشی منم سال ۴۰۳کنکور میدم اما از تیر میخوام شروع کنم چون ا ...
من 16دادم مشاور دوست خوبم ولی کمکم نکرد عکس خیلیا که میگن کلاس خوب نیست به نظر من موثره به شرط اینکه درسایی که میگنو بخونی و با خودشون جمع کنی حالا انتخاب دبیرو میتونی از گوگل کمک بگیری کتاب هارو منطقی انتخاب کن بری سرکلاس دبیرا میگن بهت که معمولا همون کتاب عالیه اما به هر دلیلی نتونستی بری کلاس انتخاب کتابت اگاهانه باشه مهم نیست خیلی شیمی فیزیک و ریاضی دست دوم باشه که توصیه ام اینه حداقل مال سال قبلو بگیر اما زیست اخرین نسخه رو بگیر ویک چیز دیگه برای زیست فاگو نگبر خارج اینکه درسنامه زیاد داره غلط علمیم داره یک کتاب مسائل شیمی بگی و هرشب 10تا بزن میبینی چه کمکی بهت میکنه زیت مفاهیم کتابو با دقت هرچه تمام تر بخون و ریاضی تست زیاد بزن موفق باشی دوست من
ویک چیز دیگه گفتم گیاهی یادم امد باز برعکس خیلیل میگن با گیاهی حال نمیکنیم وسخته و اینا من کنکور رارو بررسی کردم از 98 به اینور یک سال فقط گیاهی سخت بوده گیاهیا تو یک چهارچوب مشخصن و البته درصد بده هستن
اه چه آدمیه این زن عموت حالمو بد کرد تاوان این کاراش پس میده من حس میکنم هدفش اینه پز بده بهتون و رو ...
الان اینو دیدم خدایی اصلا خانم بدی نیست زبونش یکم تیزه و گرنه خیلی خوبه من بچه بودم مادرم همونطور که گفتم دبیر بعضی وقتا پیشش یودم خدایی فرقی بین من و بچه هاش نمیذاشت اما همونطور که گفتم زبونش تیزه