2777
2789
عنوان

قبولی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 65 پست
عزیزم سلام امیدوارم موفق باشی  منم سال ۴۰۳کنکور میدم   اما از تیر می‌خوام شروع کنم چون ا ...

من 16دادم مشاور دوست خوبم ولی کمکم نکرد عکس خیلیا که میگن کلاس خوب نیست به نظر من موثره به شرط اینکه درسایی که میگنو بخونی و با خودشون جمع کنی حالا انتخاب دبیرو میتونی از گوگل کمک بگیری کتاب هارو منطقی انتخاب کن بری سرکلاس دبیرا میگن بهت که معمولا همون کتاب عالیه اما به هر دلیلی نتونستی بری کلاس انتخاب کتابت اگاهانه باشه مهم نیست خیلی شیمی فیزیک و ریاضی دست دوم باشه که توصیه ام اینه حداقل مال سال قبلو بگیر اما زیست اخرین نسخه رو بگیر ویک چیز دیگه برای زیست فاگو نگبر خارج اینکه درسنامه زیاد داره غلط علمیم داره یک کتاب مسائل شیمی بگی و هرشب 10تا بزن میبینی چه کمکی بهت میکنه زیت مفاهیم کتابو با دقت هرچه تمام تر بخون و ریاضی تست زیاد بزن موفق باشی دوست من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 16دادم مشاور دوست خوبم ولی کمکم نکرد عکس خیلیا که میگن کلاس خوب نیست به نظر من موثره به شرط اینکه ...

اره روتین تست گذاشتن تو برنامه خیلی خوبه معجزه میکنه واقعا مخصوصا برای مساعل 

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲

ویک چیز دیگه گفتم گیاهی یادم امد باز برعکس خیلیل میگن با گیاهی حال نمیکنیم وسخته و اینا من کنکور رارو بررسی کردم از 98 به اینور یک سال فقط گیاهی سخت بوده گیاهیا تو یک چهارچوب مشخصن و البته درصد بده هستن

اه چه آدمیه این زن عموت حالمو بد کرد تاوان این کاراش پس میده من حس میکنم هدفش اینه پز بده بهتون و رو ...

الان اینو دیدم خدایی اصلا خانم بدی نیست زبونش یکم تیزه و گرنه خیلی خوبه من بچه بودم مادرم همونطور که گفتم دبیر بعضی وقتا پیشش یودم خدایی فرقی بین من و بچه هاش نمیذاشت اما همونطور که گفتم زبونش تیزه