2777
2789

بچها من از 20ام اسفند لکه بینی دارم ینی هی قطع میشه هی دوباره میاد مجردم و مشکل پریودی داشتم 3 سال درمان کردم چند ماهی تقریبن خوب شده بودم درمانو ول کردم الان یهویی اینطور شد. 18..19 سالمه پول ندارم برم دکتر و سنو با گرمی جات گیاهی و.. هم جواب نداد برام چیکار کنم این علائمه چیه خیلی استرس دارم چند باره دارم تاپیک میزنم میگین تنبلیه😔💔بنظرتون واقعا تنبلیه؟ وزنم 47

این کاربری تعلیق شده.
ببین کیست نداری  احتمالا از همون مشکل قبلیته ورزش کن اگه کیست نداره و برات بد نیست

نمیدونم مشکله قبلیم چی بود دکتر بهم نگفت ازمایشامو ب هرکی نشون میدم میگه مشکلی نداره.

واقعا نمیدونم چرا اینطوریه!

از کجا میگین کیست نیست؟

اولین باره اینطور میشم..

ورزش هوازیه شدید میکردم ذره ای تاثیر نداشت😔💔

این کاربری تعلیق شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متخصص چیزی نمیگه بهتون

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
ن😭😔💔هیچ  خیلی وقته هم نرفتم دکتر

آخه عزیزم مگه میشه علت یابی نشه لطفا برو پیش مخصص خوب انشالله خدا کمکت کنه برات صلوات میفرستم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
ن فارغ التحصیلم دانشگاه هم قبول شدم شهره خودمون ولی بابام نزاشت😔💔

خب برو سرکار 

پول اینجور چیزاتو درار

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
2790
2778
2791
2779
2792