2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیبی نداره بازم تلاش کن.رقابت خیلی سنگینه .من سه بار رد شدم.ولی پارسال قبول شدم بالاخره😊 فقط بگم ح ...

عزیزم شما آموزگار ابتدایی هستید؟

میشه بپرسم حقوق تون چنده؟

آخه همه میگن پایینه.

من بچه کوچیک دارم میخوام ببینم آیا می صرفه بنشینم برای آزمونش بخونم. چون باید پرستار بگیرم و هزینه های رفت و آمد هم هست

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

من قبول شدم اما این مرحله که فقط نیست چندین مرحله ی سختر داره من دو سه ساله ازمون میدم هر سال کارنامه اول را سبز میشم اما مراحل بدی حذف میشم 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
شهرما ۶۰۰ تا ظرفیت داشت رد شدم اما دوستم تک ظرفیت بودن قبول شد

گیرم اولش قبول بشی با مصاحبه چکار میکنی اونجا حرف اول را پارتی میزنه و بس فکر کن قبول شدی تو مصاحبه ردت کردن

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

حدنصابمون ۱۳۱ بود شدم ۱۲۱

حد نصابم خیلی بالا نبود 

ولی عیب نداره فدا سرت 

ما حد نصابم ۱۲۷ بود من ۱۵۰ شدم 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
گیرم اولش قبول بشی با مصاحبه چکار میکنی اونجا حرف اول را پارتی میزنه و بس فکر کن قبول شدی تو مصاحبه ...

دقیقا من هر سال این ازمونو قبول میشم ولی مراحل بعد خیلی سخت میگیرن ☹

وای تو منی یا من تو؟! چقدر شرایطمون مثل همه به خدا تو ۲۳ سالگی آنقدر رفتم غیر انتفاعیا و مدارس نذاشت ...

منم 36 سالمه همیشه میگم کاش الان 26 سالم بود 

با قدرت می خوندم اما الان انگیزه و حوصله ام نسبت به اون روزها کمتر شده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...