2777
2789
حالا شنیدم ۳ میلیون هم برای مصاحبه باید پرداخت بشه درسته؟

۳ م براورد هزینه کردن اما داوطلب ۳۴۰ تومن باید پرداخت کنه بقیه شو دولت میده 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو منی یا من تو؟! چقدر شرایطمون مثل همه به خدا تو ۲۳ سالگی آنقدر رفتم غیر انتفاعیا و مدارس نذاشت ...

شوهرم گفت کار میخوای چیکار بچه هاتو بزرگ کن.حالا من اصراری به کار نداشتم چون اعتماد بنفسم کم بود میترسیدم از پس کار برنیام.ولی الان دیگه اوضاع مالی خرابه و میگه معلمی نیمه وقته راحته باید برم معلم بشم

حالا شنیدم ۳ میلیون هم برای مصاحبه باید پرداخت بشه درسته؟

الله و اعلم بعید نیست چون فقط ما را میچاپن وگرنه بر اساس نمره باید بری سر کار اینهمه سنگ انداختن یعنی چی

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

شهرما ۶۰۰ تا ظرفیت داشت رد شدم اما دوستم تک ظرفیت بودن قبول شد

چقدر ظرفیت بالا بود 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
شوهر من اینارو نمیفهمه میگه قبول بشی مصاحبه هیچی نیست آسونه

نه بابا مصاحبه خیلی مهمه تره ۶۰۰ نمره داره یعنی ۶۰ درصد قبول نهایی 

منم 36 سالمه همیشه میگم کاش الان 26 سالم بود  با قدرت می خوندم اما الان انگیزه و حوصله ام نسبت ...

آفرین دقیقا منم همینم.به خدا برای رفتن دنبال بچه هام یادآور میزارم.از بس که شوهرم مسئولیت خرج خونه و قسط و وام رو روی دوشم گذاشت حافظم به فنا رفت

2790
2778
2791
2779
2792