2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 11103 بازدید | 27 پست
سرمو با هر سرکه ای بشورم خوبه؟ سرکه قرمز تو خونه داریم؟ برای بارداریم بد نیس؟

نه عزیزم سرکه هیچ ضرری نداره من باردار بودم عفونت کوچیک گرفتم دکتر گفت باسرکه خودتو ب ش و ر هیچ منعی نداره نگران نباش

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

همونو بریز فرقی نداره

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرمو با هر سرکه ای بشورم خوبه؟ سرکه قرمز تو خونه داریم؟ برای بارداریم بد نیس؟

نع موهاتم براق و خوب میکنه

همین الان دقیقا تو همین لحظه یه نفر تو دنیا هست که داره دست نیافتنی‌ترین آرزوی مارو زندگی میکنه!!
ما فقط سرکه قرمز داریم تو خونه خوبه؟ برای بارداری بد نیس

اگه احتمال میدی که شپشه سرت رو به سس مایونز اغشته کن بذار نیم ساعت بمونه بعد بشور

برای حامله شدن همه مامانای منتظر یه صلوات بفرستید مرسی
اگه شپشه بشور احتمالا حساس شدی چیزی نیس

مال من میریزه وقتی میخارونم. ممکنه اونا شوره باشه شپش هم داشته باشه؟

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

سس مایونز رو با سرکه مخلوط کن . شب تا صبح بذار روی موهات و با کیسه ببندش . نذار هوا بره . با مشما غذا بهتره . هشت تا ده ساعت بذار بمونه . همه رو نفله میکنه . موقع باز کردن مشما برو حموم . و با شونه دندونه ریز موهاتو شونه کن . بعد از حمام اطو موی داغ بکش . اگر تخمی هم باشه با اطو از بین میره . 

احتمالش خیلی کمه که گرفته باشی . ولی برای خیال راحتی اینکارو بکن . 

یک هفته انجام بده تا تموم شه . 

شوره رو اگه بتکونی از موهات می ریزه پایین. رشک طوری می چسبه که با دست هم کنده نمی شه. باید با دو تاناخن بگیری و بکشی.

اصلا هم ربطی به تمیزی نداره. اتفاقا شپش اگه حق انتخاب داشته باشه موی تمیز رو برای تخمریزی انتخاب می کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مال من میریزه وقتی میخارونم. ممکنه اونا شوره باشه شپش هم داشته باشه؟

نه خیالت راحت باشه. تخم شپش رو به این سادگیا نمی تونی از موهات جدا کنی. خود شپش هم که یه حشره سرو مر و گنده اس. اگه بود می دیدیش.  یه شامپوی ضد شوره بخر همه چی حل می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

سلام دوستان من ودخترم پارسال جفتمون شپش گرفتیم اولا که اصلا نترسین و هول نشین نگران نباشید به راحتی درمان میشه دوما اصلا اصلا سرکه و اسفند و .شامپو و ..جواب نمیده فقط خسته میشین

راه حلش فقط روغن یا سس مایونز است مثل روغن نارگیل یا سیاه دانه  فرقی نمیکنه چه روغنی حتی روغن خوراکی هم میشه سه روز پشت سر هم روزی نیم ساعت به سرتون روغن بمالید طوری زیاد  که چکه کنه بعد از نیم ساعت برید حمام قول بتون میدم اولین بار که زدید خوب میشه ولی برا احتیاط ۳روز روزی نیم ساعت بزنید بعد برید حمام تمام میشه

هیچ شامپو یی موثر نیست

من چندتا شپش هارا از سر دخترم جدا کردم و روشون آزمایش کردم با سرکه اصلا نمیمیرن فقط بی حال میشن با روغن ۳ دقیقه میمیرن  رو سر خودم و دخترم روغن زدم .دخترم موهاش بلند است . اتفاقی هم برای موهای خودم هم دخترم نیفتاد موهامون عین قبل ماند .لازم نیست کل خانه را بشورید فقط و فقط رو پشتی و محلفه رو تختی را بشورید کافیه چون شپش بعد از چند ساعت که روی سر نباشه میمیرد بعضی ها حتی فرشاشونم میشورن که الکیه فقط خودشونو خسته میکنن 😒من سس مایونز را امتحان نکردم ولی اون هم چون روغن داره حتما موثر است .خواهشا این درمان را به اطلاع بقیه که نمیدانند هم برسانید.

.....این پست را گذاشتم فقط برای رضای خدا  ........