2777
2789

من امشب صحبت هایی با همسرم کردیم و متوجه شدیم که اگه بچه دار نشیم به صلاحمونه 

اولین چیزی که باعث این موضوع شد اینه که هم همسر و هم من دوست دتریم مستقل باشیم و سرکار بریم 

دومین چیز اینه که فعلا مجبوریم از هم دور باشیم 

و من واقعا از پروسه بارداری و زایمان میترسم و دوست دارم به جای اینکه بدنم رو فدا کنم ورزش کنم و با بدنسازی بسازمش 

امیدوارم همه مامان باباها با فکر به یه انسان زندگی ببخشن 

خدایا شکرت 🙏🏻🤍

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله روزی از این تصمیمتون پشیمون نشید موفق باشید

امیدوارم ولی ادم وقتی یه تصمیم میگیره باید پاش وایسه … 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ما هم چند سالیه این تصمیم رو گرفتیم و هر روز هم مصمم تر میشیم که تصمیم درستیه (البته برای ما)

برای ماهم 🤍🙏🏻

منو همسرم ابن تصمیم رو سال اول ازدواج گرفیم هفت سال از اون تصمیم میگذره  هفتاد سالم بگذره هیچوق ...

درود بر شما 

حالا شما اول برو سر زندگیت بعد درباره بچه فکر کن    

ادم قبل ازدواج باید تصمیمش و بگیره دیگه 😂

حداقل تخمک و اسپرم ذخیره کنید یه موقع پشیمون نشید که دیره

هنوز سنی ازمون نگذشته

و این که فکر کن من یائسته شدم و ۵۰ سالمه 

ایا بچه پدر مادر جوون و پر انرژی نیاز نداره ؟ 

ادم قبل ازدواج باید تصمیمش و بگیره دیگه 😂

شرایط ادما و اهداف و تصمیماتشون عوض میشه با گذشت زمان 

شما هم فعلا هدفت چیز دیگه هست تو زندگیت ولی شاید ده سال دیگه یه هدف دیگه داشته باشی