2777
2789
عنوان

حستونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 69 پست
سلام عشقووم چطوری برگشتیم بهم ولی سرده  آنچنان گرم نیس حس میکنم اولویتش نیستم بنظرت درست میش ...

سلام. 

یه روز متوجه اشتباهش و عمیق بودن عشق تو میشه اما زمان میبره. 

سعی کن دلش رو به دست بیاری. علاقمندش کن.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
سلام.  یه روز متوجه اشتباهش و عمیق بودن عشق تو میشه اما زمان میبره.  سعی کن دلش رو به دس ...

عزیزم میشه به منم بگی امیرحسین برمیگرده؟

حسش بهم چیه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام.  یه روز متوجه اشتباهش و عمیق بودن عشق تو میشه اما زمان میبره.  سعی کن دلش رو به دس ...

چطوری اینکارو بکنم؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

اون موقع بنظرت دیر نشده؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
اون موقع بنظرت دیر نشده؟

چرا ما ادما عادت داریم دیر کنیم.

تنها راهش اینه علاقمندش کنی. یه دختره پس  عموم رو عاشق خودش کرد الان ازدواج کردن. دختر کاملا معمولی اما پسر عموم جذاب و خوشتیپ. 

باید راهشو پیداکنی

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
چرا ما ادما عادت داریم دیر کنیم. تنها راهش اینه علاقمندش کنی. یه دختره پس  عموم رو عاشق خودش ک ...

خوب حست میگه یه روز علاقمند میشه؟؟

چطوری اینکارو کنم اخه

خوب حست میگه یه روز علاقمند میشه؟؟ چطوری اینکارو کنم اخه

یه روز وقت داشتی بیا پیویم. کامل ازش بگو. حسمو بگم. اون موقع دقیق ترم.

اما به نظرم از اوناست که نمیخواد حالا حالاها خودش رو درگیر رابطه جدی کنه

یه روز وقت داشتی بیا پیویم. کامل ازش بگو. حسمو بگم. اون موقع دقیق ترم. اما به نظرم از اوناست که نمی ...

درخاست بده

یام‌ میخای آیدی تلگرام یا روبیکا بده لطفا

یه روز وقت داشتی بیا پیویم. کامل ازش بگو. حسمو بگم. اون موقع دقیق ترم. اما به نظرم از اوناست که نمی ...

سلام آبجی صبحت بخیر

از رابطه ما خوانوادع ها فهمیدن اونم کامل تمومش کرد گفت من حسم به تو درحدی نیس که جلوی خوانوادم وایسم ینی غیرمستقیم گفت

دیروز خیلی واضح گفت تو دوسم داری بمن مربوط نیس من نمیتونم بپای‌ تو بسوزمو اینا اعصابش خورد بود آخه 

بنظرتون چی میشه کلا تمومه الان ینی؟

دیگه باهم صحبت نمی‌کنیم؟

روزی میشه دوسم داشته باشه؟🥺

پشیمون شه برگرده

توروخدا بگین چیکار کنم بی قرارم