2777
2789
عنوان

حستونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 69 پست
خیلی سخته

حسم میگه حتی اگه باهاش اوکی شی تهش بهت وفادار نیست

انگار از ایناست که خودشم نمیدونه چیکار کنه همش سردرگمه ممکنه بهت وفادار نمونه و حتی اگه بمونه که احتمالش کمه تو خیلی اذیت میشی تهش پشیمون میشی

اینا همش حدسه حس شیشمی نیستم

...

آره 

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برمیگرده. اما دو دل هست. از اوناست که میره و میاد. 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

میشه لطفا بگی م روم کراشه؟چه ذهنیتی نسبت بهم داره  ف قصدش چیه؟ و اینکه دانشگاهم چی میشه (ک ...

کراش نه. اما بدشم نمیاد. 

احتمال زیاد امسال دانشجویی

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
حسم میگه حتی اگه باهاش اوکی شی تهش بهت وفادار نیست انگار از ایناست که خودشم نمیدونه چیکار کنه همش س ...

الان میخامش 

به بعدش نمیتونم فک کنم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
ممکنه عاشقم بشه؟

من فکر میکنم از اونا نیست که عاشق بشه. اما دوس داشتن رو اره. میتونه دوست داشته باشه

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

غریبه. تا ۴ سال

بچه هاااااا من فقط حسم رو میگم. همیییین. یه وقت سو تفاهم نشه

من فکر میکنم از اونا نیست که عاشق بشه. اما دوس داشتن رو اره. میتونه دوست داشته باشه

الان فک می‌کنه ینی؟

میتونی حدس بزنی تا کی پیام میده

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
الان فک می‌کنه ینی؟ میتونی حدس بزنی تا کی پیام میده

اره فکر میکنه. 

حسم میگه تا اخر اردیبهشت باهم حرف میزنید

اره فکر میکنه.  حسم میگه تا اخر اردیبهشت باهم حرف میزنید

فداتشمممممم منننن

خوشگلممم

ببخشید یه سوال دیگه

خودش پیام میده یا من

غریبه. تا ۴ سال بچه هاااااا من فقط حسم رو میگم. همیییین. یه وقت سو تفاهم نشه

سلام عشقووم چطوری

برگشتیم بهم ولی سرده 

آنچنان گرم نیس حس میکنم اولویتش نیستم

بنظرت درست میشه؟

روزی میرسه واقعا دوسم داشته باشه؟