2777
2789
عنوان

واسه ناخونام کمک میخوام

89 بازدید | 12 پست

ناخونام خیلی نازکه 

رشدشون خیلی کمه در حد میلی متره

واسه نازک بودنشون رنگشون هم کمرنگه که فکر کنم مال کمبود کلسیم باشه

قرص کلسیم مصرف میکنم ولی میخوام ببینم ایا روغن یا دارو یا چیزی هست که بتونم واسه ناخونام مصرف کنم بلکه یکم وضعیتش بهتر بشه؟

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن آرگان بزن ینی عالیه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من انقدر ناخونام بلند شدن و نمیشکنن گ خودم در تعجبم البته هنیشه همین جوری ان شیر و بستنی زیاد میخور ...

ایشالا شرایطت درست بشه عزیزم 🤲🏻❣️

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

مرسی عزیزم مو برام نمونده

خب از مواد خونساز استفاده کن
قرص آهن بخور

جگر گوسفند هم خیلی مفیده و کمک میکنه به خونسازی

جگر بدم میاد گوشت بدم میاد  قرص اهن بهم نمیسازه

خب دیگه یکم باید تحمل کنی نمیدونم مثلا جگر رو با یه چیزی بخور یکم مزه دهنت عوض شه خیلی اون جیگره نیاد زیر دندونت 

عوضش دیگه ریزش مو نداری

خب دیگه یکم باید تحمل کنی نمیدونم مثلا جگر رو با یه چیزی بخور یکم مزه دهنت عوض شه خیلی اون جیگره نیا ...

موهام ک دیگ دارن تموم میشن یکم موندن اونام موخوره 

ب خودم نمیرسم ممنونم عزیزم 

💕🌸☘️🌹

موهام ک دیگ دارن تموم میشن یکم موندن اونام موخوره  ب خودم نمیرسم ممنونم عزیزم

حالا بازم خواستی از این روشا استفاده کن

خواهش میکنم❣️