miss_hezha مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 130 عنوان واسه ناخونام کمک میخوام 89 بازدید | 12 پست ناخونام خیلی نازکه رشدشون خیلی کمه در حد میلی مترهواسه نازک بودنشون رنگشون هم کمرنگه که فکر کنم مال کمبود کلسیم باشهقرص کلسیم مصرف میکنم ولی میخوام ببینم ایا روغن یا دارو یا چیزی هست که بتونم واسه ناخونام مصرف کنم بلکه یکم وضعیتش بهتر بشه؟ از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :> 1403/02/03 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41397 من انقدر ناخونام بلند شدن و نمیشکنن گ خودم در تعجبمالبته هنیشه همین جوری ان شیر و بستنی زیاد میخورم قرص دی هم خیلی کم مثلا هفته پیس بعد یکسال و نیم خوردم ۳ تاعوضش خون ندارم😔 💕🌸☘️🌹
patrik009 عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 1767 من ب دخترداییم گفتم هرشب ناخوناشو روغن زیتون بزنه در کمال ناباوری ناخونای اون رشد کرد من گشاد بودم نزدم و همچنان هم نمیزنم یادم میره
سویل75 عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 7330 روغن آرگان بزن ینی عالیه فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
miss_hezha مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 130 من انقدر ناخونام بلند شدن و نمیشکنن گ خودم در تعجبم البته هنیشه همین جوری ان شیر و بستنی زیاد میخور ... ایشالا شرایطت درست بشه عزیزم 🤲🏻❣️ از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41397 ایشالا شرایطت درست بشه عزیزم 🤲🏻❣️ مرسی عزیزم مو برام نمونده 💕🌸☘️🌹
miss_hezha مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 130 مرسی عزیزم مو برام نمونده خب از مواد خونساز استفاده کن قرص آهن بخورجگر گوسفند هم خیلی مفیده و کمک میکنه به خونسازی از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41397 خب از مواد خونساز استفاده کن قرص آهن بخور جگر گوسفند هم خیلی مفیده و کمک میکنه به خونسازی جگر بدم میاد گوشت بدم میاد قرص اهن بهم نمیسازه 💕🌸☘️🌹
miss_hezha مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 130 جگر بدم میاد گوشت بدم میاد قرص اهن بهم نمیسازه خب دیگه یکم باید تحمل کنی نمیدونم مثلا جگر رو با یه چیزی بخور یکم مزه دهنت عوض شه خیلی اون جیگره نیاد زیر دندونت عوضش دیگه ریزش مو نداری از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41397 خب دیگه یکم باید تحمل کنی نمیدونم مثلا جگر رو با یه چیزی بخور یکم مزه دهنت عوض شه خیلی اون جیگره نیا ... موهام ک دیگ دارن تموم میشن یکم موندن اونام موخوره ب خودم نمیرسم ممنونم عزیزم 💕🌸☘️🌹
miss_hezha مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 130 موهام ک دیگ دارن تموم میشن یکم موندن اونام موخوره ب خودم نمیرسم ممنونم عزیزم حالا بازم خواستی از این روشا استفاده کنخواهش میکنم❣️ از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41397 حالا بازم خواستی از این روشا استفاده کن خواهش میکنم❣️ بله مرسی وای یبار جگر گرفتم رو گاز درست کردن خوردم با هر لقمه انگار جوتم داشت بالا میومد همه رو دادم بقیه خوردن😔 😅 💕🌸☘️🌹