2777
2789
عنوان

نی نی کوچولو

241 بازدید | 16 پست

بچه ها من هیچ وقت نینی دلم نمیخواست ولی یکی دو ماهه خیلی دلم میخواد نینی خودمو داشته باشم ولی میترسم سخت باشه نگهداری از بچه و شاید پشیمون بشیم همسرم هم بچه دوست داره ولی در اندازه ی من یعنی هیچکدوممون زیاد بچه دوست نداریم ممکنه پشیمون بشیم ؟

نخیر پشیمون نمیشی میشه چراغ دلت 

از یه طرف میدونی چیه بچه که میاد منو شوهرم دیگه تنها نمیشیم خب سفر دو تایی نمیریم سه تایی میریم حس میکنم ناراحت میشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۱ سالمه نی نی دخملیم سه ماه دیگه به امید خدا میاد بغلم بهترین حس دنیارو دارم ❤️🥲😍

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

خیلی سخته کلا تا یه مدت باید قید خودتو بزنی،ولی به نظرم شیرین ترین لحظه عمر وقتیه که بغلش میکنی،فک کن اولین کلمه ای که بگه و زبون باز کنه،اولین راه رفتنش،اولین قهقه زدنش و....فوق العاده اس واقعا

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

قطعاً زندگی قبل بچه و بعد بچه خیلی با هم فرق می‌کنه 

اگه تصمیم تون برای انجام کاری صد درصدی نیست انجامش ندید بهتره، کلا تو هر مسئله ای 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

من از سختیش میترسم 

یکلاس یا باشگاه هم بخوای بری اولش سختی داره

بچه که بماند 

هر لحظه، هر مرحله،و هر ثانیه از باهاش بودن سخته اما شیرینیش ب حدیه که پشیمونی نداره

اینو ب عنوان مامان دوتا دختر گل که شیر ب شیرن بهت گفتم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
قطعاً زندگی قبل بچه و بعد بچه خیلی با هم فرق می‌کنه  اگه تصمیم تون برای انجام کاری صد درصدی نی ...

منم همین قکر میکنه خیلی دو دلم  ولی فکر نکنم حالا حالا ها به فکر بچه بیوفتم شوهرم خودش خیلی لوسه عین دو تا بچست الانم خودشو برای من لوس کرده اه

دارم  حالا که بخوام باردار هم بشم یک سال ژول میکشه تا بتونم اقدام کنم

کمک داشته باشی خیلیم سخت نیست.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین