2789
عنوان

شوهرم

306 بازدید | 24 پست

بچها من شوهرم خیلی خوبه ولی ی موردی داره خیلی دارم اذیت میشم 

هرشب با داداشش میره قهوه خونه 

بلافاصله بد کارش اونجاست 

من نمیگم نرو ولی هر شب هرشب 

از صب میره سر کار تا ۶ نیم هفت 

بدش باید بیاد خونه اون ی راست میره قهوه خونه 

تا نه شب نه شب با داداشش ک مجرده خانوادش ی شهر دیگن 

میاد خونه شام میخوریم ده نیم یازده میره 

نیم ساعت بدشم شوهرم میگه خب بخوابیم یعنی ظرفا جمع نشدن شوهرم یا گوشیش دستشه یا میگ بخوابیم و هر روز همین روال 

اصن دوس نداره با من وقت بگذرونه  هرچی باهاش حرف میزنم با مهربونی  عصبانیت هرچی فک کنید ولی فایده نداره انگار این زندگی شده قانونش 

خیلی ناراحتم 

خیلی نمیدونم چیکار کنم منم اینجا شهر غریبم ن خوانوده ای ن کسی نیستن 

اینجوری میکنه فقط میخوام زار بزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این مرحله که داداشش،میاد بده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم شبیه این مشکل داشتم  یه بنده خدایی بهم گفت خودتو تو دل شوهرت جا نکردی  نکشوندی طرف خ ...

دیر نیستا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم شبیه این مشکل داشتم  یه بنده خدایی بهم گفت خودتو تو دل شوهرت جا نکردی  نکشوندی طرف خ ...

🙂 من همه کار براش میکنم ولی ....

تو چاره ای براش پیدا کردی؟؟؟

همه چی بده خیلی حس بدیه حس اینو بهم دست مبده ک اشپزم  یا ...

درکت میکنم عزیزم 

منم با اون دوستمون که گفته نتونستی دلشو به دست بیاری موافقم 

دیر نیستا

عزیزم من تو عقدم و به مامانش خیلی وابستس

مامانش یه جوری یه که هر دعوایی داره وقتی باهم میکنه که هیشکی نیست وقتی هم به شوهرم میگم مامانش انکار می کنه 

مامانش سیاستش خیلی یه 

روز به روز به مامانش نزدیک تر میشه 

ولی 

از من دور تر

عزیزم من تو عقدم و به مامانش خیلی وابستس مامانش یه جوری یه که هر دعوایی داره وقتی باهم میکنه که هیش ...

خب اول نفس،عمیق بکش،اصلا ناراحت نباش،مادر هر کسی براش مهمه 

@zanane_motie_ghodratmand

این کانال تو تلگرامه من معجزه ها کردم با تغییر رفتار تو خودم تو خوبه هنوز عقدی،حداقل اول زندگیت مثل من با دعوا اشوب نمیگذره 

عزیزم من تو عقدم و به مامانش خیلی وابستس مامانش یه جوری یه که هر دعوایی داره وقتی باهم میکنه که هیش ...

توهم جوابشو بده ببخشید اونجور ک لیاقتشه باهاش تنهایی رفتار کنه وقتی شوهرت بهت گفت انکار کن اگه قراره تو حرص بخوری اونم باید بخوره

درکت میکنم عزیزم  منم با اون دوستمون که گفته نتونستی دلشو به دست بیاری موافقم

پس چرا باهام ازدواج کرد چرا این کارو کرد نمیدونم چقد بغض دارم 

میترسم سرد شم میترسم با این همه ک دوسش دارم بزنن زیر همه چی 

اینارو من ب هیشکی نکفتم 

من خیلی چیزارو دارم تو خودم هضم میکنم چون نمیخوان زندگیمو از دست بدم 

چون نمیخوام پشمنامو شاد کنم 

چون دوسش دارم من هیچی تو این زندگی نخواستم جز اینکه دوسم داشته باشه میتونی اینو لمس کنی🥲🙂 

ببخشید نمیدونم چرا اینارو بت گفتم  ولی ممنون ک گوش کردی❤️