2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 24 پست
توهم جوابشو بده ببخشید اونجور ک لیاقتشه باهاش تنهایی رفتار کنه وقتی شوهرت بهت گفت انکار کن اگه قراره ...

من همیشه سکوت میکردم 😔

ولی باز بدتر میکرد 

اخرشم به شوهرم میگفت 

من منظوری نداشتم 

زنت بد برداشت میکنه 😔

ولی از این به بعد میخوام کاملا منطقی و بدون دعوا  و اروم جوابشو بدم 

به شوهرمم هیچی نگم

من قبلا هی میرفتم میگفتم 

مامانت این حرفو زده 

مامانت اون حرفو زده

اخرشم دعوا میشد و ادم بده من بودم 😥

پس چرا باهام ازدواج کرد چرا این کارو کرد نمیدونم چقد بغض دارم  میترسم سرد شم میترسم با ...

این چرت و پرتای ک میگن گوش نده،خودتو تو دلش جا نکردی چیه

هیچ ربطی نداره،شوهرمنم عین شوهرشماست و مدام اینور و اونوره،خیلی هم گفتم و میگم و گله میکنم ولی فایده نداره،مطمئنم دوستم داره 

منم دیگه کاری ندارم چقدر بگم،،،بچم چن وقت دیگه به دنیا میاد باهاش سرگرم میشم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی عزیزم حتما عضو میشم 💛 😔عزیزم منم الان قهرم  مشکلاتمم زیاده

همه چیز،درست میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پس چرا باهام ازدواج کرد چرا این کارو کرد نمیدونم چقد بغض دارم  میترسم سرد شم میترسم با ...

عزیزم من همسرم عاشقم بود از اول تا الان ولی رفتار اون موقع کجا رفتار الان کجا اینکه بخوای درستش کنی دست خودته میتونی مثل دوستمون بگی چرت و پرته مثل خواهرای من به زندگی تحمیلی ادامه بدی میتونی هم مثل عزم و جزم کنی یه همسر عصبی شکاک رو تبدیل کنی به کسی که احترام و عشق و وقتش براته 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هروقت هم خواستی درد و دل کنی من هستم

این چرت و پرتای ک میگن گوش نده،خودتو تو دلش جا نکردی چیه هیچ ربطی نداره،شوهرمنم عین شوهرشماست و مدا ...

خب گله خیلی بده 

تو چی کار کردی ؟؟؟

من همین تکالیف کانال و انجام دادم خیلی رفتار مو تغییر داام و هدف آرامش خودم بود نه تغییر همسر 

کلا برای هر کسی سعی کردم من خوبی،باشم برای مادرم دختر خوب برای،خواهرم خواهر خوب برای،همسر همسر خوب،بدون چشمداشت .روابطم خیلی خوب شده خدا رو شکر البته بعد کرونا و سقط یه کم افسرده شدم و باز دعواها شروع شد چون من اصلا توقع انتقاد نداشتم دیگه میگفتم تمومش کنم تا طلاق رفتم ولی باز به خودم اومدم الان بهترم