2777
2789

یکی از اقوام همسرم فوت کرده

من باردارم و خونه مامانم هستم.

یعنی مامانم دیوونه ام کرده، اینقدر سوال میپرسه، ازم میپرسه همسر مرحوم خیلی گریه میکنه؟   خب وقتی من نرفتم پیششون از کجا بدونم.  جواب دادم آره مگه میشه گریه نکنه...

روز اول میگفت، شوهرت اومد سرکار بهت سربزنه، وقتی شوهرم یکی از عزیزانش رو همون روز از دست داده و ناراحته یعنی حوصله داره بیاد به من سر بزنه!! این چه سوالیه آخه

بهش گفتم میخوام برای سوم برم، چندبار ازم پرسید شوهرت چی میگه، گفتم هیچی‌.. پرسید شوهرت بهت نگفت نیا، گفتم نه چیزی نگفت،ناراحته حوصله نداره.

دوباره امروز ازم همون سوالو پرسید. انتظار داره بگم شوهرم گفته نیا... درحالیکه شوهرم تو حال خودش نیست، حوصله نداره، بعدشم من باید وظیفه خودمو بدونم، نه خاکسپاری رفتم و نه برای تسلیت، خب یک ساعت باید مراسم مسجد رو برم دیگه...

الان اومده میگه شوهرت بهت زنگ نزد، چیزی نگفت؟    آخه وقتی شوهرم تازه از خاکسپاری اومده و اونجا شلوغه و مهمون دارن، چطوری باید به من زنگ بزنه.

دوباره پرسید دختر مرحوم براي خاکسپاری اومده (دخترش آلمان بود)؟ گفتم نمیدونم مامان، من که نمیتونم تو این وضعیت زنگ بزنم از شوهرم آمار بگیرم.

حالا خوبه منو میشناسه و میدونه اهل رفتارای خاله زنکی خصوصا در قبال خانواده همسرم نیستم،  نمیدونم چرا اینجوری میکنم، منم باردارم و واقعا حوصله ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حامله بودم. حالا مامانم نمیذاشت اصلا حرف بزنم. هر کس حرف میزد بعد من میومدم حرف بزنم میگفت تو کار ...

آره مادره و کلی داره برام زحمت میکشه

ولی ما خودمون تازه داغ زنداداش جونمون رو دیدیم و اذیت شدیم، باید درک کنه دامادشو...

مگه فامیل نزدیک شوهرت فوت نشده؟ چرا مامانت نرفته؟

شهر دیگه هستن، دو ساعت فاصله داریم، من باید برم و با خودم ببرمش.

والا خودم میدونم خونوادم وظیفه دارن همشون بیان، از شانس بد افتاده وسط هفته و یه کم سخت شده، البته از بابام که انتظاری ندارم چون کلا آدم سردیه و تو فاز هیچی نیست.

داداشامم گفتن سرکار هستن و ممکنه نتونن بیان، مامانم ازشون خواسته حداقل یکیشون بیاد تا من مجبور نشم با این وضعیت دوساعت رانندگی کنم، البته همسرم الان بهم تلفنی گفت اگه سختته نیا ولی من دلم نمیاد، اون خدا بیامرز و همسرش خیلی به ما خوبی کردن. 

مگه فامیل نزدیک شوهرت فوت نشده؟ چرا مامانت نرفته؟

حالا اگه خونوادم نیان، قطعا شوهرم ناراحت میشه.

یکی از دلایلی که خودم میخوام برم همینه،  حداقل مامانم مراسمو بیاد، اگه منم نرم هیچکس از طرف ما نمیره