2777
2789
عنوان

کار شوهرم

374 بازدید | 19 پست

یه روز اگه ناهار نذارم سرمو میکنه که چرا ناهار نداریم هزارتا حرف بارم میکنه،الان  دوروزه میره ناهار خونه مادرش میخوره اصلا نه خبری میده نه چیزی ،الان زنگ زدم بهش کجایی ناهار چزا نیومدی میگه خونه مامان خوردم منم گفتم من فردا ناهار نمیذارم برگشت گفت نذار خونه مامانم میخورم ،این حرفو زده مامانش پیشش بوذه انگلر،شما بودین چیکار میکردین؟اومد خونه حسابی دعوا کردیم اخه چند ساله خون به جیگرم کرده تو زنیت نداری خونه داری بلد نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلممم چرا الکی خونت را کثیف می کنی 

تو هم ساعت ۱۱و نیم سر و چادر بکن برو خونه مادر شوهرت 

غذا  تو بخور و برگرد بیا  خونه خودت 

با  مهربونی برو و بیا 

اگر  الکی دعوا راه ننداخته بودی 

مادر شوهرت  روز سوم ناهار برای پسرش نمی ذاشت 

نگین این دغدغه نیست انقد به جون قر میزنه هر روز افسردگی گرفتم ازدستش قرص میخورم

ای بابا میفهمم چی میگی

کاش این نکبتم میرفت خونه ننش

نمیره که فقط غراش تو جووونه منه

ب جهنم بزار بره همونجا بخوره والا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

گلممم چرا الکی خونت را کثیف می کنی  تو هم ساعت ۱۱و نیم سر و چادر بکن برو خونه مادر شوهرت  ...

اخه منه بیچاره میرم سرکار از دو تا ده شب ،صب پامیشم ناهارمیذارم این اقا نمیخوره بهم برمیخوره خب نمیای یه خبر بده 

خب نهار  بذار  بهانه دستش نده

خب یه وقتی پیش میاد مریضم یا کار واجب دارم میام کتلتی جیزی درست میکنم واویلا میکنه این چه،خب حق دارم منم دوروزه فذاشو میخوره خب بگه امروژ ناهار نذار به کارات برس