2777
2789
کاش میشد خودمو بکشم خسته شدم از زندگی 

وا برای چی باید خودت رو بکشی زندگی به این روشنایی و زیبایی آدم چرا باید بره زیر خاک به این سیاهی و سنگینی،بخاطر اینکه یکی شما رو نمیخواد

اگه تا حالا اینکارو نکردم فقط بخاطر مامانمه. هیچ دلخوشی ندارم هیچکس باهام نمیمونه نمیتونم نمیدونم چه ...

بابا زندگی تنهایی هم کیف داره. باید یاد بگیری از زندگی لذت ببری مگه همه چی ازدواجه . اینقدر آدم متاهل هست که بدبختن و بعضیا با تنهایشان حال میکنن. یاد بگیر چطوری خوشحالدمیشی

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا برای چی باید خودت رو بکشی زندگی به این روشنایی و زیبایی آدم چرا باید بره زیر خاک به این سیاهی و س ...

هیچ دلخوشی ندارم خدا نیست خدا اگه بووووود یه بار دلش برام میسوخت

میشه برام دعا کنی حالم خوب شه خدا که منو قبول نداره 

خدا خودش منو حساب آدم نمیکنه. از کی خواستی آخه. تمام زندگیم بدبختی کشیدم . بخوام داستان زندگیمو بگم گریت در میاد. باشه دعا میکنم 

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
29 آره شاغلم

عزیزم خدا رو شکر که شاغلی و امکان پیشرفت داری و اینکه اصلا سنی نداری،میدونم حالت بده چون من شرایط تو رو تو همین سن داشتم فکر کردم دنیا به آخر رسیده چند سال افسردگی گرفتم الان برای روزهایی که به خاطر یه آدم که ارزشش رو نداشت گریه کردم و افسرده بودم خودم رو سرزنش می کنم ،نمیگم ناراحت نباش چون نمیشه ناراحت نبود اما در کنارش سعی کن کم کم سوگواری رو تموم کنی و به خودت بیای مطمعن باش آدم بهتری سر راهت قرار می گیری،به حرفم اعتماد کن