2777
2789
عنوان

خیانت:)

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 49 پست
نامزدیم یعنی کل خانواده و فامیل خبر دارن ولی هنوز رسمی رسمی نشدیم

توروخدا زودتر تمومش کن اولش برات سخته اسمونو زمین برات یکی میشه ولی بری تو زندگی بخاطر شک بهش دیگه زندگی نمیکنی رسما دوراز جونت مرده متحرک میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه فرصتی بهش دادی؟ دقیقا باید چیکار کنه؟

نمیدونم یه کاری کنه این فرصتم فقط به حرمت دل خودم که یه روزی دوسش داشتم و حرمت مادرش که چقدرررر شرمنده بود و داشت گریه میکرد دادم بهش!!

عزیزم کسی که توی نامزدی که هنوز همه هیجان ها تازه اس و برای هم تکراری نشدین زیرآبی میره ، احتمال تکر ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید

به پسری که تو گذشته ش از خیلی از دخترا نود و عکسای برهنه گرفته و سک..س چت داشته با خیلیا، میشه برای ازدواج اعتماد کرد ؟ خودش که میگه اونا فقط برای رفع نیاز بودن و حسی نداشته بهشون و بعد ازدواجم با کسی که عاشقشم قطعا متعهد می مونم بهش

روحش شاد 😞 میخای طلاق بگیری ؟آخه هرچی فکر میکنم خیلییی نامردی کرد من تاحالا ب کسی نگفتم طلاق بگیر ...

فردا وقت مشاوره گرفتم...ولی میدونی عقلم میگه باید ولش کنم برما و این قلبم و حس دوست داشتنه مانعش شده...هر کسی هم هر اسمی میخواد بزاره براش بزاره آدم یکیو دوست داره دیگه دست خودش که نیست

اره دیگه مثلا میخواسته بیشتر اشنا بشن و اینا....

کلا قضیه رو منتفی کن چون نه شما دیگه اون آدم سابق میشی (چون شکاک میشی و تقی به توقی بخوره اینکارش،میاد جلو چشمت)و نه ایشون به خاطر اینکه همه متوجه قضیه شدن مثل قبل میشه(قطعا یه ناراحتی از شما تو وجودش همیشه حمل میکن به خاطر اینکه همه متوجه قضیه شدن و اینکه قبح مطلب ریخته شده)

اینجوری دو تاتون زندگیتونو نابود میش

اسی جان خدا بهت نشونه داده تا زودتر از این ادم فرار کنی هنوز که زیر یه سقف نرفتی

پس فردا تو زندگی میخوای با یه بچه خیانت ببینی؟

بنظرت مردی که تو نامزدی خیانت کنه قابل بخششه؟

ینی خودت بهش فرصت دادی فردا روز خیانت میکنه مثل الان میگه میبخشتم اون موقع ک دیگه زنشی کلا سستی از ...

نه سستی نیست واقعا...اتفاقا آبروش همه جاام رفته میگم که فقط برای حس دوست داشتنمه نسبت بهش وگرنه که...

دو ساله باهمیم... و جالب تر اینکه من دوماهه پدرمو از دست دادم و این شخص با دیدن اینکه حال روحیم این ...

به چیش دل خوشی دقیقا؟!

کسی که تو دوران گل و بلبل نامزدی خیانت کنه بعد از ازدواج چیکار میخواد کنه؟!

کسیکه تو دوران سختیت که عزاداری همچین کاری باهات میکنه فرصت دوباره باید بخوره تو سرش🙄

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید به پسری که تو گذشته ش از خیلی از دخترا نود و عکسای برهنه گرفته و ...

از کجا فهمیدی از خیلی ها نود میگرفته؟ 

نمیشه بخاطر داشتن احساسات جنسی به آدم ها خرده گرفت و برای خیلی ها ممکنه توی مجردی دیدن فیلم سو پر و اینا پیش بیاد 

ولی اینکه با کلی دختر در ارتباط باشه که بتونه با زبون بازی ازشون نود بگیره و ولشون کنه به امان خدا و خیلی راحت بگه سرگرمی بودن برام ، یه خورده حساس میکنه آدمو! 

و اینکه در ارتباط سطحی بودن با صد تا دختر خیلی بدتر از رابطه عمیق با یه نفره

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊