2777
2789
عنوان

سهمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست
اره یه سری ها نمیفهمن

حرف مفت زده حق مسلم اونی که میگه حروم چون خودش نداره.جنگ چی ب روز خانواده های شهدا و جانباز آورده؟؟ زن شهید میشناسم که با بچه ی شیرخواره ی  شهید ازدواج مجدد کرده بعد شوهرش باز ازدواج مجدد کرد این شوهر اولش ک تو اوج جوونی شهید شد دومی هم وقتی ک باید کنارش باشه رفت با کسی دیگه چه خوشی دیده؟ خودش و بچه ش؟ حالا به بچه شم وام یا سهمیه داده باشن ضربات روحی ک اون زن وبچه خوردن تا قیامت یادشون میره؟.

یا چرا راه دور برم؟؟خود من فرزند جانبازم موج و ترکش و گلوله هایی ک تو بدن و سر بابامه نه واسه خودش زندگی گذاشت نه واسه ما تمام طول مجردیم کتکهای وحشتناکی خوردم که هزار سهمیه دردشو خوب نمیکنه مجبور شدم بدون عروسی و یهویی چشمامو ببندم ازدواج کنم ک فقط دور شم ازاون موج هایی ک تو سر بابام بود ک وقتی میگرفت منو کیسه بوکس میکرد کتکهایی که جاش تاول میزد و خودش پشیمون میشد چون دست خودشم نبود موجش که میگرفت سر کوچکترین چیز به همه بدمیکرد بدمیگفت. با اینکه خیلی دلرحمه و  اما راجب سهمیه ازمون من خودم خیلی سال پشت آزمون استخدامی ام.هیچکاری برام نکردن هیچ خودم باید واسه آینده م تلاش کنم. اونی که پارتی داره بنیاد و غیر بنیاد و سهمیه و غیر سهمیه نداره همه جاپارتی داره. انقدر نکوبین توسر ماسهمیه ای ها بخدا اینا همش حق الناس یک لحظه جای مازندگی نکردین

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف مفت زده حق مسلم میگه حروم چون خودش نداره.جنگ چی ب روز خانواده های شهدا و جانباز آورده؟؟ زن شهید ...

ببین پول بدن زمین بدن رسیدگی کنن  ولی دانشگاه و استخدام علم باید باشه      بین خودتونم اجحاف میشه  کسایی که من گفتم  باباشون رو سرشون میذاشتشون کم نذاشته زیاد گذاشته از هر نظر که بگی  هر استفاده ایم بگی کردن  شاید رشتا شما به استخدامی نخورده پس حق شما چی میشه؟   

حرف مفت زده حق مسلم اونی که میگه حروم چون خودش نداره.جنگ چی ب روز خانواده های شهدا و جانباز آورده؟؟ ...

بخدا میدونم چقد سخته زندگی بعضی از شما ادمای مظلوم .خیلی هارو دیدم مثه شما بودن و واقعا از صمیم قلب متاسفم ک زندگی اینجوری چیده ولی باور کن خیلی هارو هم دیدم تو سیستان بلوچستان تو خوزستان تو بلوچستان این ها پول نون هم ندارن ولی بازم میرن از بنیاد پرورش نهاد های اجتماعی کتاب میگیرن دست دوم و میخونن و اگه قراره سهمیه ای باشه باید به مردم نیازمند برسه نه مردم عادی که صرفا فقط پدرشون جبهه بوده و سالم هم هستن بعضی  پدر هاشون وضع مالی خوبی هم دارن . اگه قراره عدالت باشه برا همه ی ایران باشه

بخدا میدونم چقد سخته زندگی بعضی از شما ادمای مظلوم .خیلی هارو دیدم مثه شما بودن و واقعا از صمیم قلب ...

خودمم دیدم پدری ک جانباز ولی خیلی ازپدر من سر حال تر ولی مفت مفت پسر دخترشو شاغل کرده تو ارگان های دولتی. همه مث هم نیستن.اما من خودم پدرم جانباز داییم جانباز هیچکدوم ریالی حروم از بنیادیا هیچ ارگانی نگرفتیم و نخواستیم. توروخدا دعام کن امسال معلم شم آخرماه آزمون دارم ♥

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خودمم دیدم پدری ک جانباز ولی خیلی ازپدر من سر حال تر ولی مفت مفت پسر دخترشو شاغل کرده تو ارگان های د ...

من عموم تو اموزش پرورش کار میکنه خیلی ادم خوبیه میخای شرایطت رو بگو احتمالا بتونه کاری کنه واست . بهش زنگ بزن بگو شمارتونو از یکی از اشناهاتون گرفتم و شرایطم اینجوریه              شمارش : 09129304901

من عموم تو اموزش پرورش کار میکنه خیلی ادم خوبیه میخای شرایطت رو بگو احتمالا بتونه کاری کنه واست . به ...

چی بگم؟

من عموم تو اموزش پرورش کار میکنه خیلی ادم خوبیه میخای شرایطت رو بگو احتمالا بتونه کاری کنه واست . به ...

تهران هستن بعدمن استان فارسم.تاحالا ب کسی رو ننداختم 

تهران هستن بعدمن استان فارسم.تاحالا ب کسی رو ننداختم 

تهرانه خیلی ادم خوب و شریفیه واسه چن نفر اینجوری کار پیدا کرد. بگو که شرایطتت اینه تحصیلاتت اینه دنبال کار میگردی

عزیزدلم کد ۵۳ رو  موقع ثبت تو سنجش جلوی کد ملی خودت نوشتی یا جلوی کد ملی بابات؟ منم ۵ درصد دا ...

بابام اما میگن این کار کنی سهمیه مناطقم میپزه

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
نباید آیا قبل کد ملی خودت میزدی؟؟؟ اره دیگه سهمبه منطقت میپره

نمیدونم والا😐😂💔

من شنیدم مال رزمنده باید بزنی 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌