حرف مفت زده حق مسلم اونی که میگه حروم چون خودش نداره.جنگ چی ب روز خانواده های شهدا و جانباز آورده؟؟ زن شهید میشناسم که با بچه ی شیرخواره ی شهید ازدواج مجدد کرده بعد شوهرش باز ازدواج مجدد کرد این شوهر اولش ک تو اوج جوونی شهید شد دومی هم وقتی ک باید کنارش باشه رفت با کسی دیگه چه خوشی دیده؟ خودش و بچه ش؟ حالا به بچه شم وام یا سهمیه داده باشن ضربات روحی ک اون زن وبچه خوردن تا قیامت یادشون میره؟.
یا چرا راه دور برم؟؟خود من فرزند جانبازم موج و ترکش و گلوله هایی ک تو بدن و سر بابامه نه واسه خودش زندگی گذاشت نه واسه ما تمام طول مجردیم کتکهای وحشتناکی خوردم که هزار سهمیه دردشو خوب نمیکنه مجبور شدم بدون عروسی و یهویی چشمامو ببندم ازدواج کنم ک فقط دور شم ازاون موج هایی ک تو سر بابام بود ک وقتی میگرفت منو کیسه بوکس میکرد کتکهایی که جاش تاول میزد و خودش پشیمون میشد چون دست خودشم نبود موجش که میگرفت سر کوچکترین چیز به همه بدمیکرد بدمیگفت. با اینکه خیلی دلرحمه و اما راجب سهمیه ازمون من خودم خیلی سال پشت آزمون استخدامی ام.هیچکاری برام نکردن هیچ خودم باید واسه آینده م تلاش کنم. اونی که پارتی داره بنیاد و غیر بنیاد و سهمیه و غیر سهمیه نداره همه جاپارتی داره. انقدر نکوبین توسر ماسهمیه ای ها بخدا اینا همش حق الناس یک لحظه جای مازندگی نکردین