2777
2789
عنوان

تیپ مردونه

635 بازدید | 10 پست

سلام

به نظر شما خانم های بزرگوار، تیپ اسپرت یا از همین کلاه سبزه (رنگ سرمه ای) با پیراهن و شلوار جین ، برای ی فرد 30 ساله ،قابل قبوله؟نظر شما چیه، کلا کسی که ازین مدل کلاه بذاره سرش (کچل نباشه) با فرضا ی تیشرت و شلوار جین یا حتی پیراهن و شلوار جین خوبه؟

تعداد رای : 43
نظرسنجی
نه خیلی ضایست!
5
11%
جالب نیست!
11
25%
بدک نیست!
8
18%
خوبه!
15
34%
خیلی هم خوبه!
4
9%
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

کلاه به هر کسی نمیاد

مثلا همسر من شخصا کلاه بهش نمیاد

ولی پسرم با کلاه خیلی خوب و شیک میشه 

اگه بهتون کلاه میاد، چرا که نه هم خوبه هم جلوه آفتاب رو میگیره 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سرگل خانم

آره من بیشتر برای روز میخوام،چون زیر آفتاب کار میکنم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

علیک سلام 

سلامتی از همه چیز مهمتره

کلاه برای شرایط کار بیرون و زیر آفتاب مناسبه،مخصوصا که آقایان کمتر از ضد آفتاب استفاده میکنند

موفق باشید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

سلام اگر به چهرتون مياد بله استقاده كنيذ خيلي خوبه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!