2777
2789
عنوان

تیپ مردونه

635 بازدید | 10 پست

سلام

به نظر شما خانم های بزرگوار، تیپ اسپرت یا از همین کلاه سبزه (رنگ سرمه ای) با پیراهن و شلوار جین ، برای ی فرد 30 ساله ،قابل قبوله؟نظر شما چیه، کلا کسی که ازین مدل کلاه بذاره سرش (کچل نباشه) با فرضا ی تیشرت و شلوار جین یا حتی پیراهن و شلوار جین خوبه؟

تعداد رای : 43
نظرسنجی
نه خیلی ضایست!
5
11%
جالب نیست!
11
25%
بدک نیست!
8
18%
خوبه!
15
34%
خیلی هم خوبه!
4
9%
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

کلاه به هر کسی نمیاد

مثلا همسر من شخصا کلاه بهش نمیاد

ولی پسرم با کلاه خیلی خوب و شیک میشه 

اگه بهتون کلاه میاد، چرا که نه هم خوبه هم جلوه آفتاب رو میگیره 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سرگل خانم

آره من بیشتر برای روز میخوام،چون زیر آفتاب کار میکنم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

علیک سلام 

سلامتی از همه چیز مهمتره

کلاه برای شرایط کار بیرون و زیر آفتاب مناسبه،مخصوصا که آقایان کمتر از ضد آفتاب استفاده میکنند

موفق باشید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

سلام اگر به چهرتون مياد بله استقاده كنيذ خيلي خوبه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!