2777
2789
عنوان

بانک سامان

104 بازدید | 12 پست

وای چقد من خنگ بودم تا الان blu بانک نداشتم خیلی خوبه همه کارا دیگ با گوشی راحت نیاز به بانک رفتن نیست اگ میخواین راحت بشید از بانک رفتن و رمز پویا همه چی بگیرید با گوشیتون نصب کنید کد معرف N3FTZA اینو بزنید خیلی خوبه زودم میرسه دستتون خیلی راحت میتونید وام بگیرید و خیلی راحت کارت به کارت کنید رمز کارتتون عوض کنید حتی حسابتون ببندین خیلی خفنهههههع پیشنهاد میکنم نصب کنید کارتش هم خیلی خوشگله همه رنگی هم داره 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

اهوم خیلی خوبه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من چندبار خواستم ثبت نام کنم ترسیدم  سواستفاده نکنن از اطلاعاتمون  بدتر اینکه عکس ه ...

چرا  سو استفاده کنن من پارتنرم داره هیچ مشکلی براش پیش نیومده این بلاگر ها هم همش blu بانک دارن اگ اتفاقی نیفتاد برا حسابشون سریع میومدن میگفتن دیدی ک از همه چی استوری میزارن 

خوب هست ولی شما داری واسه خودت بازاریابی میکنی واسه اون سی تومنی که میاد تو حسابت

وقتی نصب میکنین حتما باید کد معرف رو زد اصلا کد معرف من ن هر کسی دیگ ولی واقعا خدمات خوبی داره من ک عاشقش شدم 

وقتی نصب میکنین حتما باید کد معرف رو زد اصلا کد معرف من ن هر کسی دیگ ولی واقعا خدمات خوبی داره من ک ...

بدون کد معرف هم میشه، در کل آره خوبه من راضی ام دو ساله دارمش

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️