2777
2789
عنوان

بانک سامان

104 بازدید | 12 پست

وای چقد من خنگ بودم تا الان blu بانک نداشتم خیلی خوبه همه کارا دیگ با گوشی راحت نیاز به بانک رفتن نیست اگ میخواین راحت بشید از بانک رفتن و رمز پویا همه چی بگیرید با گوشیتون نصب کنید کد معرف N3FTZA اینو بزنید خیلی خوبه زودم میرسه دستتون خیلی راحت میتونید وام بگیرید و خیلی راحت کارت به کارت کنید رمز کارتتون عوض کنید حتی حسابتون ببندین خیلی خفنهههههع پیشنهاد میکنم نصب کنید کارتش هم خیلی خوشگله همه رنگی هم داره 

دعام کنید بتونم فراموشش کنم 😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من چندبار خواستم ثبت نام کنم ترسیدم  سواستفاده نکنن از اطلاعاتمون  بدتر اینکه عکس ه ...

چرا  سو استفاده کنن من پارتنرم داره هیچ مشکلی براش پیش نیومده این بلاگر ها هم همش blu بانک دارن اگ اتفاقی نیفتاد برا حسابشون سریع میومدن میگفتن دیدی ک از همه چی استوری میزارن 

خوب هست ولی شما داری واسه خودت بازاریابی میکنی واسه اون سی تومنی که میاد تو حسابت

وقتی نصب میکنین حتما باید کد معرف رو زد اصلا کد معرف من ن هر کسی دیگ ولی واقعا خدمات خوبی داره من ک عاشقش شدم 

وقتی نصب میکنین حتما باید کد معرف رو زد اصلا کد معرف من ن هر کسی دیگ ولی واقعا خدمات خوبی داره من ک ...

بدون کد معرف هم میشه، در کل آره خوبه من راضی ام دو ساله دارمش

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️