2777
2789
عنوان

زبان رابطه💙💚

178 بازدید | 6 پست

هیچ کس نباید فضای شخصی همسرش را از او بگیرد به این خاطر که نمیتواند جای خالی آن فضای گرفته شده را پر کند.مثلا، مرد دوستانی دارد که در ارتباط با آنها جوک میگوید، تفریحات مردانه میکند و حالش خوب میشود. وقتی زنی بخواهد این فضای «منِ» مرد را حذف کند، خودش نمیتواندن جایگزینی برای آن باشددر مورد زنان هم همین بحث صادق است. زنان هم فضاهایی دارند که با دوستانشان و مختص به خودشان وفضای «من» خودشان است. مثلا حرف هایی مطلقا زنانه هستند" امشب دامن آبی مو بپوشم بهتره یا قرمزه رو؟" مردها به این حرف ها میگویند، حرف های خاله زنکی اما واقعیتش این است که اینها از آن دسته حرف هایی است که در فضای مردانه نمیگنجد مرد نباید این فضا را از همسرش بگیرد، چون خودش نمیتواند جایگزینی برای آن باشد؛زن ها در همین مدل حرف هایشان هم کلی انرژی عاطفی رد و بدل می کنند که مردها هیچ وقت نمی توانند چنین کاری بکنند.

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
چه خوب گفتی ولی نفهمیدم😖

منظورم اینه هم زن هم مرد نیاز داره یه تایم هایی با دوستاشون باشن این رفتار که بعد ازدواج با دوستات قطع رابطه کن غلطه

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه یه کانال زنا، شویی درمورد رفتار درست بازن تو تلگرام برای مرد معرفی کنید ممنون میشم 

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده
عزیزم میشه یه کانال زنا، شویی درمورد رفتار درست بازن تو تلگرام برای مرد معرفی کنید ممنون میشم 

خوشگلم کانال نیست من مشاوره هایی که رفتم و کتاب هایی که خوندمه

خوشگلم کانال نیست من مشاوره هایی که رفتم و کتاب هایی که خوندمه

چه کتابهایی پیشنهاد میکنید برای زندگیم مفید باشه با همسرم و بقیه بخونم 

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده
چه کتابهایی پیشنهاد میکنید برای زندگیم مفید باشه با همسرم و بقیه بخونم 

زنان زیرک

با رازهای ازدواج بدون شکست