2777
2789
عنوان

بعد از یک سال شوهرم برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 94 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

خب وقتی محضری نیست یعنی اسمش توی شناسنامه نرفته.یعنی قانونا مثل صیغه محسوب میشی.

عقد دائم یعنی عقدی که اسم طرفین توی شناسنامه ی هم باشه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دائمی عزیزم  همه کاراسو انجام دادیم چون مهریه ۱۰۰ سکه بود هر روز میپیچوند

چرا شکایت نکردی ؟

انقدر دارم از این سادگیت حرص میخورم یسال قهر بودی عقدت محضری نیس میرفتی دنبال کارای عقدتو مهریت مگه کشکی کشکیه الانم پیگیر شو دنبال قانون که بری خیلی معدرت میخام خودشو خیس میکنه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

چه عجیب چطور خونواده ت رضایت دادن صیغه بشی؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خب وقتی محضری نیست یعنی اسمش توی شناسنامه نرفته.یعنی قانونا مثل صیغه محسوب میشی. عقد دائم یعنی عقدی ...

نه گلم بعضی شهرها صیغه عقد دئم رو میخونن ولی چند وقت بعد میرن ثبت میکنن عقد دائمه ولی ثبت نشده .با صیغه مدت دار فرق داره

نمیشه بگی خونرو جدا کنه؟

منم تو ساختمون پدرشوهرم بودم آنقدر شوهرم جلوی اونا بم توهین کرد قهر رفتم خونه پدرم البته یجورایی هم بیرونم کرد. سه ماهی بودم شوهرم ککشم نگزید گاهی وقتا یه پیام میداد می‌گفت برگرد!میگفتم من نمیام خودم می‌گفت خب باشه میام تو کوچه دنبالت خونه بابات نمیام!

چرا شکایت نکردی ؟ انقدر دارم از این سادگیت حرص میخورم یسال قهر بودی عقدت محضری نیس میرفتی دنبال کار ...

میخوام همین کارو کنم 

ولی این خیلی زرنگه میترسم به نفع اون تمام شه

عقد دائمه،ولی محضری نکرده

خب تا وقتی اسمش توی شناسنامه نباشه قانونا هیچی بهش نمیرسه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی