2777
2789
عنوان

بعد از یک سال شوهرم برگشت

3939 بازدید | 94 پست

من و شوهرم پارسال رفتیم طبقه بالا خونه مادرشوهرم قبلش تا ۲ سال خونه مادر من بودیم 

از وقتی رفتم خونه اونا همش بحث داشتیم و دعوا 

منم همش کنار می‌آمد چیزی نمی گفتم 

آخر یه روز خودش سر یه مثل کوچیکه باهام کلی دعوا کرد و جلوی مادرش بهم توهین کرد 

منم وسایل هامو جمع کردم آمدم خونه مادرم 

الان هم بعد یک سال با زور بزرگای فامیل آمده دنبالم

منم تو این یک سال کلی اذیت شدم زجر کشیدم 

کلی زنگ و پیام بهش دادم ولی اون اصلا براش مهم نبود 

الان بهش هرچی میگم طلاق میخوام جدی نمیگیره میگه طلاقت نمیدن

خواهشمندم راهنمایی کنید چجوری جدا شم 

اصلا حالم بده میشه میبینمش یاد اون عذاب ها و گریه هایی که براش کردم میفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کجا زندگی میکنید ؟ اگه دیگه پیش خانواده شوهرت نیستی و زندگیت به آرامش رسیده یه فرصت بهش بده احتمالا تحت تاثیر خانواده اش بوده 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

حالا که برگشته یه فرصت دیگه به خودتون بده مسائل لینتون رو حل باید بکنید مشاور برید اگر میتونی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

باید مهرتو بذاری اجرا تمام حساباشو ببندی بعد به صورت توافقی میگی اون حق طلاق بهت بده توام مهرتو میبخشی قطعا اینکارو میکنه حق طلاق ک گرفتی راحت طلاق میگیری فقط ی وکیل هم میخوای ک جای اون امضا کنه

گلم ؛ سعی کن گذشته رو فراموش کنی؛ بهت حق میدم ؛ گاهی وقتا نمیشه؛ ولی اگه میخوای زندگی کنی باهاش؛ بهترین کار همینه؛ 

باور کن بعد جدایی؛ شرایط از اونی که هست بدتر میشع؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )