2777
2789
عنوان

کنکور😔

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 47 پست
شاید فرجی شد  شما انسانی هستید؟  میشه راهنماییم کنید چیکار کنم فنون حداقل ۵.۱۰درصد بزنم& ...

منم فلسفه منطق مشکل دارم

فنون قرابت خوبه ،قافیه هم خوبه برای الان چون زمانت محدوده،تونستی تاریخ و سبک شناسی معاصرم بخون یا سبک خراسانی 

تاریخم واسه دوازدهم بشین سه درس اخرو تست بزن

یازدهمم صفویان، ال بویه، مغول، تیموری، ورود اسلام به ایران ،مطالبی که در مورد امام هاست ،،به انتخاب خودت میتونی تمرکز کنی رو یکی یا هرچنتاشون، تاریخ دهمم درسای ۲و۴ و۶و۹و۱۰ و مخصوصا هشت ..مبخوای تست بزنی از اینا انتخاب کن 

جامعه شناسی، رویکردهاشو خوب بخون ،انتقادی و تفسیری و تبینی و... اینا

جامعه یازدهم درس ۱۴ و ۱۵ همیشه سوال میدن

ببین اینایی که بهت گفتم خلاصه است اینارو خودم توی جلسات کالبد شکافی موسسه تاملند دیدم و یادداشت کردم معلماش میگفتن که کدوم درسا سوالای بیشتری داشته و روش تمرکز شده تو کنکورای اخیر 

ولی بازم به این معنی نیست که فقط همینارو بخونیم...

با توجه به زمان محدودت اینارو گفتم بهت حالا خودت انتخاب کن هرکدومو میخوای بخونی 

واسع فرهنگیانم اطلاعی ندارم ولی دین و زندگی مطالعه کن 

ببین کلش شاید ۴۰ ساعت میتونی بخونی جدای از  استراحت و خواب

اون چهل ساعت و تقسیم کن بین درسات وسواسم نداشته باش 

منابع فرهنگیانم دین و زندگی و اون مهارت های معلمی رو میتونی مطالعه کنی  از فرهنگیان اطلاع ندارم راستش

نمیدونم میتونی ببینی یا نه اما یه ویدیو تدریس از اقای عطری هست دبیر فنون اونجا بهت تکنیک یاد میده که چطور تست ارایه بزنی میتونی بزاریش رو ۲xببینی که زمانتو نگیره زیاد 

برات لینکشو میزارم خواستی ببین 

با ارایه هایی مثل اسلوب و حس امیزی و حسن تعلیل تست میزنه و درگیر سختی سوال نمیشع 

البته خداکنه مث کنکور پارسال همه سوالای ارایه از تشبیه نباشه🤦🏻‍♀️💔

ویدیو رو خواستی ببین به روش تست زنیش دقت کن تو ده ثانیه تست حل میشه ارایه هایی که گفتمم اسونه واسه یادگیریش زمان نیاز نیست خودش تو همون ویدیو درس داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فنون دهم:سبک خراسانی تاریخ ادبیات و ارایه های مثل جناس،قافیه

یازدهم:تشبیه استعاره مجاز چون ممکنه بصورت تکی تست بیاد روش مسلط باش انواع استعاره و تشبیه رو بخون

تاریخ و سبک یازدهم مهمه اسم کتاب زیاد داره

دوازدهم:بخش معاصر مهمه ،ایهام 

کتاب های نظم و نثر رو بلد باش ینی بدون که مثلا فلان کتاب نظمه یا نثر

واسه قافیه عیوب قافبه رو بلد باش 

واسه قرابتم تست زدی پاسخ نامه رو بخون که مفهموم ابیاتو یاد بگیری، قرابت یجورایی زیر مجموعه سبک شناسیم هست 

جامعه شناسی دهم درس ۲-۷-۸-۱۰-۱۱-۱۵-۱۶

جامعه یازدهم درس ۳و۴ترکیبی 

۶-۷-۸-۹-۱۲-درس۱۴و۱۵ همیشه سوال داره ۱۵ یکم مهم تره

جامعه دوازدهم درس ۳-۵-۷-۸

درس ۶ مطلب جدید داره کتاب اونو بخون

رویکردهای جامعه شناسی خیلی مهمن

تاریخ دهم: ۲-۴-۶-۹-۱۰-

درس ۸مهم ،درسهای ۱۱ تا ۱۶ هم معلمه گفت بالاخره به یه شکلی ازش سوال میدن،تاریخ یازدهم: ۱-۲-۳-۴_۱۶_۱۵

سلسه هاهم:صفویه ها،سلجوقیان،علویان،آل بویه،مغول و تیموری ،مطالب راجب امامان و‌ ورود اسلام به ایران

تاریخ دوازدهم: ۲-۳-۵-۷

۳ درس آخر همیشه سوال داره

جغرافیای دهم رو یادادشت نکردم متاسفانه🤦🏻‍♀️

یازدهم: ۲-۳-۴-۷-۸-۱۰-۱۱و ژئوپلیتیک 

دوازدهم:۲-۳

درس ۵ همیشه سوال داره ،فنون جغرافیایی مهمه مخصوصا فنون ۲

عزیزم اینا کل چیزایی بود که از جلسات واسه خودم یادداشت کردم کُلش واسه کنکور تیر به دردت میخوره چون زمان داری.. 

توی پست قبلی با توجه به زمان محدودت بهت پیشنهاد خودمو دادم ولی حالا اگه دوس داشتی میتونی بین اینایی که الان گفتم انتخاب کنی یا اینکه کلا خودت هرچی خواستی بخونی؛چون مشخص نیست از چه درسایی سوال میدن ولی خب اینایی که گفتم طبق گفته معلما حضورشون تو کنکور بیشتر به چشم اومده

فنون دهم:سبک خراسانی تاریخ ادبیات و ارایه های مثل جناس،قافیه یازدهم:تشبیه استعاره مجاز چون ممکنه بص ...

واقعا ازت ممنونم برام وقت گذاشتی و این همه تایپ کردی 🥹❤️❤️❤️❤️لطف کردی عزیزدلم ازت ممنونم خیلی خوشحال شدم 

انشاالله خدا حفظتون کنه

تلاشت رو بكن برو يك موسسه خوب مثل گاج و حتما از مشاور كمك بگير خيلي كمكت مي كنن تلاشت رو بكن ام ...

دارم جدا میشم ازدواجم کجا بود😂💔این یه شکست واز اینور کنکور کاش حداقل کنکور قبول شم 

ببین اگه میخوای من خلاصه جامعه یازدهم و دهمو دارم با خلاصه روانشناسی رو اگه خواستی آیدی بده برات بفرستم از روی همونم بخونی شاید برسی تا یکم بهتر از اینه که صفر بزنی

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡

ممنون میشم اگر بفرستی 

بیا درخواست دوستی بده

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡