2777
2789
عنوان

کنکور😔

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 47 پست
وای چ مشاوره ایه الان شما فرهنگیانیا سر اون رقابت دارین چجور ولش نکردی

اشتباه زندگیم میدونم دلیل مسخرس ولی اوایل گرفتمش خوب بود و پیشرفت کردم دلم نیومد ولش کن افتادم تو رو دروایسی بخدا این نیست که کنکور برام مهم نباشه فقط نخواستم دلش بشکونم بعد دل من شکست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان دیگه گذشته ، صد خودتو بزار همین دو روزم دو روزه  نخونی چی میشه؟  بخون به گذشته فکر ...

شاید فرجی شد 

شما انسانی هستید؟ 

میشه راهنماییم کنید چیکار کنم فنون حداقل ۵.۱۰درصد بزنم 

از تاریخ هم فقط تا حدودی تاریخ اسلام و تاریخ معاصر یادمه 

فلسفه منطق هم آنقدر خوندمش تابستون ولی الان اصلا نمیتونم چیزی ازش جواب بدم😔

اشکال نداره عزیزم سعی کن تو این ۳ روز درسایی مثل تاریخ جغرافیارو بخونی یادتم میمونه برا شما ۱۵ درصد ...

عزیز ۶۰درصد کنکور و ۴۰درصد آزمون تخصصی فرهنگیان برا دعوت مهمه در غیر این صورت اگه دعوت نشی نهایی همه ۲۰بشی کاری نمیشه کرد

عزيزم اميدوارم شاگرد اول زندگي باشي كنكور  و درس همش چرته.ادمايي رو ديدم كه يه متن ساده رو نمي تونن بدون غلط املايي بنويسن اما موفق موفقن تو زندگي.پولدار همسر خوب زندگي خوب ارامش 

عزيزم اميدوارم شاگرد اول زندگي باشي كنكور  و درس همش چرته.ادمايي رو ديدم كه يه متن ساده رو نمي ...

تلاشت رو بكن برو يك موسسه خوب مثل گاج و حتما از مشاور كمك بگير خيلي كمكت مي كنن تلاشت رو بكن اما غصه نخور واسه ازدواج هم هنوز خيلي جووني وقت هست انرژي مثبت بده خدا بزرگه