2777
2789
عنوان

کنکور😔

667 بازدید | 47 پست

هعی واقعا حرفی برای گفتن ندارم 😔کاش واقعا مثل خیلیا نمیخوندم خودمو‌ نمیکشتم با خوندن‌ الان حداقل وضعیتم این نبود از تابستون شروع کردم ولی نه شیوه ی درست خوندن بلد بودم نه مشاور خوب داشتم و از اونورم وسواس مطالعاتی داشتم ...💔

یکماه آخر تصمیم گرفتم شده در حد روخوانی بخونم ولی فقط تست بزنم طبق برنامه مشاورم پیش رفتم ولی نه فنون برام گذاشته بود نه فلسفه منطق نه جغرافیا نه تاریخ نه ریاضی نه جامعه یازدهم 

بهش گفتم اون روزا جواب درستی نمی‌داد بهم بهم میگفت میزارم یا وقت هست الان میگه دیگه چاره نداری باید صفر بزنی

من یکسال آرزوم شده خوابیدن💔این یکساله خودمو از همه چی محروم کردم نشستم فقط خوندم آخرش این وضعیتمه💔💔 یکبار تو زندگیم شکست خوردم اینم دومین بار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرهنگیان قبولیش هیلی راحته ها  بشین منابعشو بخون

واقعا یعنی امیدی هست قبول شم؟ احساس سرخوردگی میکنم این دو روزه حتی شل گرفتم خوندن رو می‌دونم فایده نداره

اون حتی استعداد معلمی رو هم برام نزاشته بهم میگه سخته صفر بزنم بقیه منابعش رو خوندم ولی این منبعشو مگه وقت هست بخونمش؟😔

اشکال نداره عزیزم سعی کن تو این ۳ روز درسایی مثل تاریخ جغرافیارو بخونی یادتم میمونه برا شما ۱۵ درصد ...

یعنی میشه ؟ من تاریخم خیلی خوب بود ۵۰درصد میزدم ولی برام هیچ وقت نزاشت الآنم نخونده بعضی وقتا در حد ۱۰یا ۵درصد هم میزنم 

واقعا یعنی امیدی هست قبول شم؟ احساس سرخوردگی میکنم این دو روزه حتی شل گرفتم خوندن رو می‌دونم فایده ن ...

وای چ مشاوره ایه الان شما فرهنگیانیا سر اون رقابت دارین چجور ولش نکردی