2777
2789

دوستان عزیز خصوصا الان که نزدیک کنکوره من خودم پرستارم و توی یکی از بیمارستانای که کار میکنم(از بیمارستان های تامین اجتماعی دولتی شهرمه) حقوق پرستاراز 12 تومن داریم تا بالای 40 میلیون. شهرستان هم هستم. 

از لحاظ درآمدی اصلا شک بین معلمی و پرستاری نکنید ولی اگر شغل راحت تر تایم آزاد تر میخواید اصلا سمت پرستاری نیاید. 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوتا شغل عشق زیادی میخواد وگرنه تحمل 30 سال خستگی اصلا ممکن نمیشه.

ضمن اینکه به عنوان پرستار میتونید درکنار شیفت بیمارستان خودتون مستقل کلینیک زخم یا هوم نرسینگ و... داشته باشید 

منظورم اینه حتی از مبالغی که گفتم با توجه به پویایی خودتون میتونید بیشتر هم در بیارید

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

میدونی ی دبیر میتونه با برگزاری کلاس ازاد یا انلاین یا اموزش تو یوتیوب ماهی بالای سی تومن دربیاره؟

دوست عزیزم چرا جبهه میگیرید؟ 

چندتا از معلما چنین حقوقی دارن؟ اصلا چندتاشون انقدر میتونن شاگرد خصوصی داشته باشن که به این درآمد برسن. 

یه پرستار به محض فارغ التحصیلی میتونه به اون درآمد برسه ولی یه معلم تا بیاد شروع کنه و جا بیوفته و بشناسنش و دانش آموز گیرش بیاد حداقل 10 سال باید کار کنه تازه اگر خیلی ماهر و باسواد باشن 

البته در حال حاضر حقوق پرستاران شاغل در مراکز تحت پوشش علوم پزشکی بیشتر از تامین اجتماعی هستش 

توی شهر من علوم پزشکیا کمتر حقوق میگیرن

البته کلان شهر هم هستم. از لحاظ درآمد اینجا بیمارستان های شرکت نفت خیلی خوبه بعدم تامین اجتماعی 

توی شهر من علوم پزشکیا کمتر حقوق میگیرن البته کلان شهر هم هستم. از لحاظ درآمد اینجا بیمارستان های ش ...

اینجا هم قبلا تامین بهتر بود ولی الان برعکس شده ولی صنعت نفت همیشه از بقیه بیشتره

کاربر آقا
دوست عزیزم چرا جبهه میگیرید؟  چندتا از معلما چنین حقوقی دارن؟ اصلا چندتاشون انقدر میتونن شاگرد ...

واسه دبیر کاری نداره که بخواد شاگرد خصوصی بگیره 

حتی میتونه بره مدرسه غیردولتی کارکنه یا کلاسای تقویتی...

الان نمیدونم حقوق پرستار چقدره ولی تاپارسال یادمه ۸میلیون بود

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

واسه دبیر کاری نداره که بخواد شاگرد خصوصی بگیره  حتی میتونه بره مدرسه غیردولتی کارکنه یا کلاسا ...

خب الحمدلله ایم مشکلمونم حل شد

من 10 ساله دارم کار میکنم ولی شما که بچه مدرسه ای هستی حقوق پرستارارو بهتر میدونی.   تازه انسانی هم هستی 

آفرین به شما که با گفتن واقعیت دید دانش اموزا رو وسیع میکنید

ولی نمیخوام زیر سوالتون ببرم ولی حس میکنم زندگی پرستاری سخت

همش تو اینستا از شغل پرستاری بد میگن

که ادم خودت نیستی همش کار کار

یا دروغه؟

به خاطر اینه که پولش بیشتره نسبت به بقیه

معلمی حقوقش کمه اما در کنارش زندگی راحتری داری نسبت به پرستاری

البته اینم بگم شغل خودم سخت تر از دوتاشه

روزی11 ساعت کار

اما زندگیه

واسه دبیر کاری نداره که بخواد شاگرد خصوصی بگیره  حتی میتونه بره مدرسه غیردولتی کارکنه یا کلاسا ...

عزیزم پرستاری میتونه سوپروایزر بشه میتونه استاد دانشگاه بشه کلینیک راه بندازه و... حتی اگه شیفت شب بیشتر برداره حقوقش بیشتره... و اینکه میتونه راحت مهاجرت کنه.. اما همه چی که حقوق نیست باید علاقه باشه... دبیری هم شغل کم استرس و راحتیه تفریح داری و محیط سالمیه حقوقش هم برای یک خانوم خوبه هرکدوم مزایا معایب خودشو داره 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه