2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
البته تا حالا نشده که اشنا و فامیل و سنتی کسی ازم خواستکاری کنه فقط به واسطه ی شناخت خودم بوده که پا ...

خب گل من به نظرم برو قشنگ دودوتا چهارتا کن ببین چه معیاری داری ان شاءالله بهترین همدم و همسر رو بتونی پیدا کنی...

با عرض احترام ولی حاضر نیستم یه لحظه ام جای شما باشم چون که من حتی الانم ازدواج کنم ممکنه هفت هشت سا ...

چرا؟؟

هفت هشت سال دیگه که میشی مادربزرگ بچه😅😅😅

ولی من خیلی ناراحتم که چرا زودتر بچه نیاوردم فاصله سنیم با بچم کمتر بشه

با اولی ۲۲ سال تفاوت دارم با دومی ۲۴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه من گفتم به تو متاسفم که داری برام تاسف میخوری بخور نوش جونت

بله کسی که توی این دوره زمونه فک‌ کنه اگه یه دختر بالای سی سالگی بچه دار بشه جای مادربزرگ اون بچس خیلی طرز فکر قجری هستش بابت طرز فکرت متاسف شدم نه بچه دار شدنت توی سن کم به هر حال ممکنه هدف و ارزوی سخصی مادر شدن باشه

بله کسی که توی این دوره زمونه فک‌ کنه اگه یه دختر بالای سی سالگی بچه دار بشه جای مادربزرگ اون بچس خی ...

از لحاظ روحی برو تحقیق کن

اون موقع حوصله خودتم نداری چه برسه به بچه

توی اطرافم دیدم که میگم....

از لحاظ سن نگفتم

بله کسی که توی این دوره زمونه فک‌ کنه اگه یه دختر بالای سی سالگی بچه دار بشه جای مادربزرگ اون بچس خی ...

یه سریا ممکنه به خاطر مشکل جسمی دیر بچه دار بشن ولی همونا هم اخرش حوصله کمتری دارن نسبت به کسی که در سنین بین ۲۰ تا ۳۰ سال بچه دار شده

از لحاظ روانشناسی هم سن از ۳۰ که بالا بره کم کم حوصله تحلیل میره

🤷‍♀️