بیشتر دخترای دوست و اشنا ارزوشونه ازدواج کنن ولی من از ازدواج فراریم و اصلا خوشایند بنظر نمیاد برام و دلم نمیخواد فعلا یه رابطه ی انقد جدی داشته باشم ، خیلی موقعیت ها هم پیش اومده بدون فکر گفتم نه ، عجیبه؟!!چرا انقد ارزوی ازدواج دارن
ادما دستگاه نیستن و هر کسی متفاوته و نباید دیگران رو قضاوت کرد
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
سنم کم نیست خواهر بیست و شش سالمه ، درضمن دخترای اطرافمون اوناییکه خیلی دیر ازدواج کردن توی چهل سالگی خیلی کیسای بهتری گیرشون اومد تا اوناییکه سن کم ازدواج کردن البته خودسونم ادمای موفقی بودن در کل
عمه ی من هم همینجوری بود هر خواستگاری میومد برای خواهرم میومد بهش میگفت قبول نکنیا میخوای بری کلفت بشی!!!
بعد الان خواهرام متاهلا بچه دارن
عمم ۴۰سالگی بعدی ک مادربزرگم و پدربزرگمو از دست داد دیگه داشت دیونه میشد که فقط یکی بیاد خواستگاری خلاصه ازدواج کرد الان هر کی رو میبینه میگه دعا کنید بچه دار شم
قضلوت نکردم ، دارم میگم انقدری که دخترا ارزوی ازدواج دارن ولی من ندارم من نرمال نیستم؟
من شما رو نگفتم کلی گفتم که چرا ماها دیگران رو قضاوت میکنیم
و کسی نمیتونه بگه نرمالی یا نه
شاید تربیتت شرایط زندگی احوالات اطرافیانت وضعیت روحی و جسمیت و .... شده این تفکرت
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
عزیزم خواستگارای مناسب تا یه سنی میان بعد از اون دیگه پیرمردا(یعنی زن مرده ها یا کسی که طلاقیه میاد ...
البته تا حالا نشده که اشنا و فامیل و سنتی کسی ازم خواستکاری کنه فقط به واسطه ی شناخت خودم بوده که پا پیش گذاشتن و اینکه از نظر ظاهری خیلی سنم کم نشون میده همه فک میکنن هفده هجده سالمه از هر گروه سنی که بگی اومدن جلو