2777
2789
عنوان

شما در اینجور مواقع چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست
اخه جلو همسرم بیدار میشم درس میخونم کارش یجوی یه مثلا ده روز کاملا خونس ده روز مثلا نیست من الان چن ...

درستو بخون ولی نگو ازمون داری نتیجه ک اومد بعد بگو مثلا ازمون دارم چند روز بعدم بگو قبول شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگم ولی حالا نمیدونم میگه یا نه  ولی خودش رو چیکار کنم مثلا همین که ثبت نام کردم اصلا نمی ...

ای بابا چه بد. از ته دل دعا میکنم قبول شی. ولی خب این اختلاف باید حل شه و اخلاقشو درست کنه. بالاخره تو هیچ آزمونی تمام افراد قبول نمیشن. قبول نشدن گناه نیست که.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
درستو بخون ولی نگو ازمون داری نتیجه ک اومد بعد بگو مثلا ازمون دارم چند روز بعدم بگو قبول شدم

اخه بد بختی اینه که باید از شهرمون برم مرکز استان یعنی ۱ ساعت و خرده اونور تر 

همسرمم خونه هست باید بچم بذارم از ۶ صبح راه بیفتم تا مثلا یک ظهر برگردم تازه اگه بلایی سرم نیاد تابلو این همه ساعت کجا بودم 

خداروشکر انقدرم همه رسانه و شبکه اجتماعی جار میزنن یه آزمون هست

بهش میگم ولی حالا نمیدونم میگه یا نه  ولی خودش رو چیکار کنم مثلا همین که ثبت نام کردم اصلا نمی ...

من میخواستم کنکور بدم به همسرم گفته بودم لطفا به هیچ کس حتی به نزدیکای خودم نگو که ازمون دارم!!!

بعد چند تا کلیپ راجب اینکه اهدافت رو نباید ب کسی بگی براش میفرستادم ایشون خودشم ازمون داشت من خودم میگفتم حق نداری ب کسی بگی

مردم بفهمن همه تلاششون میکنن کارت خراب بشه بعد مدام میپرسن چی شد چی شد بهت استرس میدن

بشین با همسرت صحبت کن رک و راست بهش بگو میخوام ازمون بدم برا زندگیمون برا اینده خودمون و بچه اگه کسی بفهمه مدام میگه اوووو تو عمرا با شوهر و بچه بتونی یا میگن بشین بچه داریت بکن یا هزار سرکوفت دیگه

لطفا به هیچ کس حتی مامان بابام نگو نمیخوام با غرغر و نق نق بقیه از هدفم دور بمونم من همه تلاشمو میکنم اگه قبول شدم با شیرینی به همه اعلام میکنیم

زیاد 

مثلا کدوم ارگان ها؟چن ساله درگیر آزمونی‌؟اشتباهاتت رو متوجه شدی چیه در آزمون؟روش مطالعت چقده؟چقد وقت میذاری؟میشه جوابم رو بدی؟

به شوهرم بگو ببین من تلاشم میکنم شد که خدا رو شکر اما اگه نشد حتما به صلاح نبوده

اخه بد بختی اینه که باید از شهرمون برم مرکز استان یعنی ۱ ساعت و خرده اونور تر  همسرمم خونه هست ...

از همسرت پنهون نکن سعی کن با حرفات رازدارت بشه 

چون هرکار کنی نمیتونی مخفی کنی و تصور کن برعکس میبود نمیگفتی ب همسرت من مگه غریبه بودم بهم نگفتی!!!

زن و شوهر باید رازدار و شریک هم باشن شاید اصلا کمکت کرد بهتر بخونی

خودشو چیکار کنم سرکوفت و تیکه میندازه 

این سرکوفت و تیکه اولا یکیش این خودت ب خودت اعتمادبنفس نداشته باشی

بعدم مثلا جلوش بگو فقط یکی از دوستا صمیمیم فهمیده ازمون میدم بهم گفته تو با بچه و شوهر و خانه داری واقعا افرین داری ک حتی بری سمت ازمون هیشکی با این شرایط قبول نمیشه

بگو من بهش گفتم شوهرم خ هوامو داره و حمایت میکنه و کمکم اصن مدیون اونم ک دارم ازمون میدم وگرنه دست تنها معلوم ک نمیشه!!!

بگو تورو خدا کمکم کن بتونم بهم انگیزه بده حرفای تو خ تاثیر داره اگر قبول بشم خیلی زندگیمون بهتر میشه 

مثلا کدوم ارگان ها؟چن ساله درگیر آزمونی‌؟اشتباهاتت رو متوجه شدی چیه در آزمون؟روش مطالعت چقده؟چقد وقت ...

تقریبا از سال ۹۸ که بچم بدنیا اومد ازمونا رو شرکت میکنم این فکر کنم شیشمی که 

اولین ازمونم منابعم اشتباه و نااقص بود 

دو تا اصلا نخوندم که یکش رشته خودم بود اما لای کتاب باز نکردم دومی رشته منو میخواست  اما مباحثش برای رشته درسی دیگه بود جدید بود و  هم امتیاز کرونا بود که من نداشتم 

یکی هم با این که منابع رشته درسی خودم نبود خوندم لب مرز قبول نشدم اینو بهش نگفتم اصلا 

یکی قبول شدم مصاحبه رد شد

این سرکوفت و تیکه اولا یکیش این خودت ب خودت اعتمادبنفس نداشته باشی بعدم مثلا جلوش بگو فقط یکی از دو ...

به همسرت حس حمایت بده بگو بهش من فقط تورو دارم بقیه ادما وقتی بفهمن میخونی یا نمیزارن بخونم یا انقدر بعدش سرکوفت میزنن ک اعتمادبنفسمو از دست میدم

تو تنها کسی بودی ک همیشه و هرجا درکم کردی حمایت میکنی