2777
2789
عنوان

میتونیم از این آدم شکایت کنیم؟

441 بازدید | 33 پست

۷ ساله میگه عاشق آبجیمه آبجیمم دوسش داره سال اول گفتیم کار نداری سربازی نرفتی شرایطت جور نیست گفت اوکی میکنم گفتیم پس ما خواستگار برای دخترمون اومد قبول میکنیم گفت باشه

خلاصه سر کار نرفت و سربازی نرفت که هیچ هرچی خواستگار خوب هم آبجیم داشت رو مخش میرفت آبجیم جواب رد میداد

چند بار آبجیم باش کات کرده میگه دیگه زنگ نزن پیام نده ولی ول نمیکنه الان هفت ساله معطلمون کرده

ابجی من حدود صد میلیون پول داشت که بعد چندماه گفت ندارم به نظرمون داده به همون پسره اما خودش نمیگه

رگ خواب حواهرم دستشه هی شعر عاشقانه براش می‌فرسته و حرف عاشقانه

به این وسیله ۷ ساله نگهش داشته

جدیدا هم مامانم بش پیام داد که دیگه زنگ نزن یا پیام نده

۴ تا چیز بهمون گفت و‌بلاک کرد

از اونروز همش شعرو متن درباره ما میزاره

مثلا پریشب استوری گذاشته بود ز رقیب دیو سیرت به خدای خود پناهم

هرکار کردیم نمیره

شرایطشم برا ازدواج خوب نیست

مشاوره هم رفتن گفتن به درد هم نمیخورن ولی ول کن آبجیم نیست آبجیمم دوسش داره

خانواده پسره هم راضی نیستن

میشه یه جوری از این آدم شکایت کرد که ول کنه

۷ ساله خواهرم تو آب نمکه

خانواده های دو طرف راضی نیستن

تو تاپیک قبلی ها هم زدم از آبجیم کوچکتره نصف بدنش هم سوخته گوشت اضافه داره

وضعیت مالیشون هم داغون

چشم دوختن به حقوق خواهرم

مشاوره گفت اصلا پیشنهاد نمیکنم ولی پسره انقد پیام داد خواهرم دوباره باش رفت تو رابطه

اینم بگم پسره یه شهر دیگس رابطه شون فقط پیام و تماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

از چی شکایت کنی؟ مشکل خواهرته صد درصد چسبیده به پسره ول کن نیست 

آره ولی تو ۶ ماه پیش آبجیم ۴ بار باش کات کرد جوابشو نداد انقدر زنگ زد و شعر عاشقانه براش فرستاد و استوری کرد دوباره آبجیم عنان از کف داد🙁🙁🙁

من نمیدونم با این شل و ولیش چکار کنیم

آره ولی تو ۶ ماه پیش آبجیم ۴ بار باش کات کرد جوابشو نداد انقدر زنگ زد و شعر عاشقانه براش فرستاد و اس ...

کاری نداره همه کل خط های موبایل تون عوض کنید... بهانه ست ک میگی کات کرده اما زنگ زده 

شما تلاش خودتو بکن شده برو پیش دعانویس تا خواهرت بی خیال بشه 

اگرم نه بزارید باهم ازدواج کنن بعدش خواهرت میفهمه که تو چه گوهی فرورفته سرش به سنگ میخوره درسته عواقبش خبلی بده ولی تموم میشه این موضوع

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

خواهرت بدجوری توخواب خرگوشیه یه کانال میشناسم تو ایتا بیدارش میکنه ولی خصوصی و مخصوص خانم‌هاست باید به ادمینش پیام بده.:

🚨میدونی رفیق
یک سری مطالب خیلی مهم هست که کمتر جایی گفته شده..مطالبی که هردختری واقعااا لازمه بدونه و میتونه زندگیشو کلا عوض کنه
برای فهمیدن حقایقی که تاحالا هیچکسی هیچ جایی بهت نگفته اینجا پیام بده..
باور کن دیدن این پیام اتفاقی نیست

آیدی در ایتا👇
@shahid_anili
ایدی در روبیکا👇
@laniakeaa

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️