2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک هاتو خوندم چندتاشو چرااینقدر حرص میخوری بگذار هرچی میخواد بگه مادرشوهرت تو فقط کله اتو تکون بده یا محترمانه جوابشو بده زندگی رو برا خودت سخت نکن بعدا هزار نوع مریضی میاد سراغت به خاطر همین افکار فکر خودت باش چشمت بگذری رو هم میبینی هیچ خوشی نکردی

عزیزم به اینم فکر کن مثلا بجای مادرش خدا نکرده مثلا معشوقش یا دوست دخترشو تحمل میکردی که تو این دوره و تو همین سایت فراوونه اونموقع دیگ باس ار اون زندگی میرفتی

حالا باز مادرشه توام زیاد نرو خونشون به همسرت محبت کن 

بکش سمت خودت یا برو پیش مشاور کلا مردای ایرانی همشون ننه پرستن گلم تو تنها نیستی 

کی دست از سرم برمیداره

حرفی ندارم درباره این مورد اما به نظرم ببینه تو اهمیت نمیدی اونم دست برداره از این کارا 

یکی از تاپیک هات درباره غذا رو خوندم تو به نظر من باید اون لحظه می گفتی برای منم بکش یا اصلا خودت می رفتی می کشیدی ( وقتی مادر شوهرت پرو است تو هم یکم پرو باش از حقت دفاع کن وقتی چیزی میگه )