2789
عنوان

لاغری

94 بازدید | 13 پست

من تو سن رشتم میگن وزنم مناسبه ولی از تیپم خوشم نمیادرونام پره کلا پام پره شکم تختم میخوام چند وقت رژیم سر خودی گرفتم از وزن ۵۷ و خورد ای به ۵۳ رسیدم انقدر به دزنه استریک شده بودم مامانم وزنمو برداشت از رو رژیم خارج شدم چجوری میتونم به وزن ۴۵ برسم بیشتر میخوام سایزم کم شه هم رونام هم شکمم

تو رو خدا بگو چیکار کردی شدی پنجاه و سه

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو رو خدا بگو چیکار کردی شدی پنجاه و سه

من نصفه شبا پا میشدم چیپس پفک غذا درست میکردم میخوردم الا اونارو از خودم گرفتم 

کم خوری میکنم دور کمرم نایلون میبندم حلقه میزنم با برنامه های ورزشی ورزش میکنم ولی بیشتر بخاطر کم خوریم بود 

مثلا اون موقه که یه بشقاب پر میخوردم الا مثلنی خورشتی باشه ۵ قاشق برنج ۴ قاشق خورشت 

منظورم خیلی نیست ولی خب یکم داشته باشی قشنگ میشه

مال منم خیلی نیست ولی میخوان لاغر خوش فرم بشه کل فامیل میگن رونات خیلی خوشگله ولی من خودم دون لاغر دوست دارم

منم رونم پره . ولی من دوست دارم آدم شکم فقط نداشته باشه هیکلش خوبه . ولی من ی سال هر روز پیاده روی م ...

چون تو سن رشدم میترسم رژیم خیلی مفصل بگیرم قدم کوتاه بمونه یا عضله هام آب شه

چون تو سن رشدم میترسم رژیم خیلی مفصل بگیرم قدم کوتاه بمونه یا عضله هام آب شه

رژیم اصلا نگیر . ولی چیزای مضر حذف کن . شبا چیزای آب‌پز بخور برنج نخور شام . نوشابه و شکر حذف کن . برو پارک پیاده روی کن دوچرخه ثابت تو پارک هست بزن .

رژیم اصلا نگیر . ولی چیزای مضر حذف کن . شبا چیزای آب‌پز بخور برنج نخور شام . نوشابه و شکر حذف کن . ب ...

ایشالا که جواب بده چون من زودم وزنم میاد پاین نوشابه که کلا خداروشکر بدم میاد 

به بدی اینکه دارم ریزه خواری کردنمه که الا کمترش کردم سعی میکنم بجا خوراکی از میوه مثل توت فرنگی خیار هویج خیار بخورم