2777
2789

من امسال یه تصمیم خوب گرفتم

ما یه اتاق داشتیم که مصرف خاصی براش نداشتیم

امسال چند تا رگال خریدم و اتاق رو تبدیل به کلوزت لباس کردم

الان راحت میتونیم لباسهامو رو مرتب ببینیم و هر فصل لباسهای اون فصل رو بصورت کفش و شلوار و بلوز یا مانتو ست کنیم

هنوز فقط لباسهای همسرم مرتب شدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به به چه ایده خوبی، واقعا تو هر خونه ای لازمه 👍👌

مرسی نسترن جان

متاسفانه توی معماری ایرانی لاندری و کلوزت جا ندارن

در آینده قصدم اینه که واک این کلوزت حسابی کنم 

یه همچین چیزی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من امسال یه تصمیم خوب گرفتم ما یه اتاق داشتیم که مصرف خاصی براش نداشتیم امسال چند تا رگال خریدم و ...

منم همین کارو کردم 😍 

مفید ترین کاری بود که تو خونم انجام دادم 

داخل کمد چروک می‌شد خط تا شدن میموند الان کمتر اتو میکشم

منم همین کارو کردم 😍  مفید ترین کاری بود که تو خونم انجام دادم  داخل کمد چروک می‌شد خط ...

دقیقا

من یه کلوزت کوچیک توی اتاق خواب دارم ولی نیاز به یه فضای بزرگتر داشتم

مرسی نسترن جان متاسفانه توی معماری ایرانی لاندری و کلوزت جا ندارن در آینده قصدم اینه که واک این کل ...

آره متاسفانه، توی هر خونه ای لازمه، منم ندارم متاسفانه، چون جاش رو ندارم ولی خیلی دوست دارم، خیلی قشنگ درست کردید، آفرین 

دقیقا من یه کلوزت کوچیک توی اتاق خواب دارم ولی نیاز به یه فضای بزرگتر داشتم

بله لباس های همسرتون زیاده برخلاف همسر من اصلا واسه خودش خرید نمیکنه ولی نگمممم از لباسای منو دخترم 😣هیچ جا جاشون نمیشه 

بله لباس های همسرتون زیاده برخلاف همسر من اصلا واسه خودش خرید نمیکنه ولی نگمممم از لباسای منو دخترم ...

عشق من خرید برای همسرم هست

😁

وگرنه بزرگوار با یه دست لباس وارد زندگی مشترک شدم