نلی_قشنگم مدیر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 عنوان ران پا🫤 | مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 34 پست سایز حدودی رون پاتون چنده؟؟؟دور ران منظورمه...من از رون پام بدم میاد چاقه....همه جام رو فرمه تقریبا وای رونم خوب نیس ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔 1403/02/02 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chi___begam عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 135 آخرین بار ۲ماه پیش اندازه گرفتم ۶۳ بود الان متر ندارم....۲ ماهه میرم بدنسازی نمیدونم تغییری داشت یا ... چند کیلویی؟ من دور رانم ۵۶ عه بنظرت باید لاغرش کنم؟
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 63 چی؟ 😳سنت پ؟ دور رونمایی ۶۳..سنم ۲۹....حواسم ب سن نبود ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
zahra_n37 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1283 پا نباید کار کنم؟؟؟من مزبیم کلید کرده رو پا چون بهش گفتم میخوام پاهام لاعر شه....من خودمم حس میکنم و ... بله بدنسازی باعث بزرگ تر شدنش میشه ولی ماهیچست چربی نیست بازم با مربی مشورت کن بگو میخوام پاهام کلا لاغر باشه حتی ماهیچه ام تو این قسمت نمیخوام
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 چند کیلویی؟ من دور رانم ۵۶ عه بنظرت باید لاغرش کنم؟ بستگی به هیکلت داره...من خوشم نمیاد رون پا زیاد....یکی میبینی خوشش میاد.من همه حام اوکیه بجز ران....۷۱ کیلوام ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔