نلی_قشنگم مدیر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 عنوان ران پا🫤 | مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 34 پست سایز حدودی رون پاتون چنده؟؟؟دور ران منظورمه...من از رون پام بدم میاد چاقه....همه جام رو فرمه تقریبا وای رونم خوب نیس ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔 1403/02/02 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_n37 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1283 میدونی مال ما که چاقه رونامون بعد لاغری شل میشه پوست یا باید حجم بگیریم یا باید پوست اضافرو با جراحی برداریم که خوب بشه شکلش ولی مطمئن نیستم پوست خودش جمع میشه؟
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 منم همین مشکل و دارم لاغرم نمیشه چنده؟ ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
hهمسرمعشغم عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 407 ازخودت چنده؟ وزنت و سنت چقده؟ 🌷🌷 زندگیم خلاصه شده تو سه عدد عشق اولی همسرمH❤️ودوتا بچه هام💞🌷🥀❤️خدایا شکرت☺️
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 میدونی مال ما که چاقه رونامون بعد لاغری شل میشه پوست یا باید حجم بگیریم یا باید پوست اضافرو با ... من مهم نیس برام جراحی میکنم....لاعرو بشم......الانم دلم پیکرتراشی میخواد شوهرم نمیزاره.. ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
zahra_n37 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1283 من مهم نیس برام جراحی میکنم....لاعرو بشم......الانم دلم پیکرتراشی میخواد شوهرم نمیزاره.. من اصلا طاقت اینکه برم زیر تیغ جراحی رو ندارم مخصوصا که چند وقت پیش خوندم ۳ تا خانوم تو ی روز فوت کردن به خاطر عمل پیکر تراشی
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 واسه خودت چنده؟ آخرین بار ۲ماه پیش اندازه گرفتم ۶۳ بود الان متر ندارم....۲ ماهه میرم بدنسازی نمیدونم تغییری داشت یا نه ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 من اصلا طاقت اینکه برم زیر تیغ جراحی رو ندارم مخصوصا که چند وقت پیش خوندم ۳ تا خانوم تو ی روز فوت کر ... اره منم شنیدم....ولی خیلی هیکل برام مهمه...همه جا رو میشه لاغر کرد بجز این لعنتی ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 من اصلا طاقت اینکه برم زیر تیغ جراحی رو ندارم مخصوصا که چند وقت پیش خوندم ۳ تا خانوم تو ی روز فوت کر ... چنده واسه شما؟ ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
zahra_n37 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1283 اونم فقط مال تهران بود حالا آمار شهرای دیگه مشخص نیستیکی از اشناهامونم فامیلش فوت شده بود در حین عمل جوونم بودا
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 ازخودت چنده؟ وزنت و سنت چقده؟ 🌷🌷 ۶۳....وزنم ۷۱...قدم ۱۶۳.....یعنی مطمئنم بخاطر رونم وزنم انقدر زیاده ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
zahra_n37 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1283 اره منم شنیدم....ولی خیلی هیکل برام مهمه...همه جا رو میشه لاغر کرد بجز این لعنتی چرا نشه؟ به مربی بگو کمکت میکنه پا هم نزن یا خیلی نزن اگه میخوای لاغر باشه رونت
hهمسرمعشغم عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 407 ۶۳....وزنم ۷۱...قدم ۱۶۳.....یعنی مطمئنم بخاطر رونم وزنم انقدر زیاده 63 چی؟ 😳سنت پ؟ زندگیم خلاصه شده تو سه عدد عشق اولی همسرمH❤️ودوتا بچه هام💞🌷🥀❤️خدایا شکرت☺️
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6799 چرا نشه؟ به مربی بگو کمکت میکنه پا هم نزن یا خیلی نزن اگه میخوای لاغر باشه رونت پا نباید کار کنم؟؟؟من مزبیم کلید کرده رو پا چون بهش گفتم میخوام پاهام لاعر شه....من خودمم حس میکنم وقتی پا کار کنم بزرگتر میشه ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
hهمسرمعشغم عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 407 63 چی؟ 😳سنت پ؟ منم 60،61قدمه،وزنم 72سنم 24 زندگیم خلاصه شده تو سه عدد عشق اولی همسرمH❤️ودوتا بچه هام💞🌷🥀❤️خدایا شکرت☺️