2777
2789
عنوان

ران پا🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی مال ما که چاقه رونامون بعد لاغری شل میشه پوست یا باید حجم بگیریم یا باید پوست اضافرو با ...

من مهم نیس برام جراحی میکنم....لاعرو بشم......الانم دلم پیکرتراشی میخواد شوهرم نمیزاره..‌

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من مهم نیس برام جراحی میکنم....لاعرو بشم......الانم دلم پیکرتراشی میخواد شوهرم نمیزاره..‌

من اصلا طاقت اینکه برم زیر تیغ جراحی رو ندارم مخصوصا که چند وقت پیش خوندم ۳ تا خانوم تو ی روز فوت کردن به خاطر عمل پیکر تراشی

واسه خودت چنده؟

آخرین بار ۲ماه پیش اندازه گرفتم ۶۳ بود الان متر ندارم....۲ ماهه میرم بدنسازی نمیدونم تغییری داشت یا نه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من اصلا طاقت اینکه برم زیر تیغ جراحی رو ندارم مخصوصا که چند وقت پیش خوندم ۳ تا خانوم تو ی روز فوت کر ...

اره منم شنیدم....ولی خیلی هیکل برام مهمه‌‌‌...همه جا رو میشه لاغر کرد بجز این لعنتی

من اصلا طاقت اینکه برم زیر تیغ جراحی رو ندارم مخصوصا که چند وقت پیش خوندم ۳ تا خانوم تو ی روز فوت کر ...

چنده واسه شما؟

ازخودت چنده؟ وزنت و سنت چقده؟ 🌷🌷

۶۳....وزنم ۷۱...قدم ۱۶۳.....یعنی مطمئنم بخاطر رونم وزنم انقدر زیاده

چرا نشه؟ به مربی بگو کمکت میکنه  پا هم نزن یا خیلی نزن اگه میخوای لاغر باشه رونت

پا نباید کار کنم؟؟؟من مزبیم کلید کرده رو پا چون بهش گفتم میخوام پاهام لاعر شه....من خودمم حس میکنم وقتی پا کار کنم بزرگتر میشه