2777
2789
عنوان

عاشقا بیاید از درد عشق میمیرم 😔

339 بازدید | 30 پست

نمیتونم فراموشش کنم ،کاش حداقل  خودشو ندارم یه بچه داشتم ازش شکل خودش😢به اونم راضی بودم 

۵ماهه ندیدمش اولایل خودمو گول میزدم فراموشش کردم ولی کم کم دارم دیوونه میشم فراموشی گرفتم شبانه روز بهش فکر می کنم ،کلی کار هم دارم دست خالی نیستم حا  ولی نمیتونم کارامو انجام بدم درمونده شدم 

چجوری بفهمونم دوسش دارم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر بود  رل بود چی بود؟!  تعریف کن یکم

دوست بودیم 

به هم زدیم 

اولش مهم نبود واسم آخراش عاشق شدم 

خواب و خوراک ندارم من فقط اونو میخوام😔

واسم دعا کنید لطفا🙏

حالت و میفهمم عزیزم دوس داری حرف بزنیم شاید بهتر شدی؟

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵
حالت و میفهمم عزیزم دوس داری حرف بزنیم شاید بهتر شدی؟

چی بگم عزیزم خواب و خوراک ندارم 

پروفایلشو چک می کنم میبینم آنلاین نشده انگار خنجر میکشن به قلبم .میترسم کارم به تیمارستان بکشه

واسم دعا کنید لطفا🙏

فکرتو رها کن از خدا کمک بخواه ک فراموشش کنی برو باشگاه با دوستات وقت بگذرون حتی اگه دوست داشتی گ ...

اگه اون نباشه دلم مردن میخواد 

من دیگه کسی رو نمیخوام 

واسم دعا کنید لطفا🙏

دوست بودیم  به هم زدیم  اولش مهم نبود واسم آخراش عاشق شدم  خواب و خوراک ندارم من ف ...

منم به همین درد گرفتارم

چند سالته؟   چند وقت باهم بودین و اینکه کی بهم زد تعریف کن 

تو خسته نشو از قدم برداشتن خدا همیشه یه راهی میسازه..