2777
2789
عنوان

از دست مامانم داغونم نابوود

200 بازدید | 17 پست

همیشه کارش همینه امروز رفتم فیزیوتراپی بعدکلی مامان همراه بچه هاشون اومده بودن من چون خودم خجالتیم به مامانم میگفتم نیاد داخل 

امروز یه مامان اومده بود همراه بچش که درخفا به دکترگفت اره بچم کارنمیکنه وسه ماهه خوابیده و...حالا مادره مشخصم بود کم سواده ولی خب حریم شخصی بچشو حفظ کرد حالیش بود 

بعد مامان منم دید همه اومدن داخل اومد دکترگفت ویتامین دی کی زدی؟ مامانم برگشت جلو ده نفر ادم گفت آمپول نمیزنه 😐گفتم نه این چندروز پام درد میکرد که نزدم دوباره گفت نه کلا آمپول نمیزنه 😐

یعنی تر زد به شخصیت یه ادم بزرگ جلو اونهمه آدم 

من واقعااا خجالت کشیدما یعنی نه شعور میدونه نه حریم شخصی بعدتازه قهرم میکنه 

تقصیرمن بود آخه یا اون؟ 

چیکارکنم آخه 😑🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این شد حرف؟ 

این شد کسر شان؟

ببخشید ک مادرت باعث آبرو ریزیته🙄🙄😤😤

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
اسی احتمالا سنت بین ۱۴ تا ۲۰ هست ک انقدر حساسی بزرگتر بشی اوکی

مخالفم و خودم الان ۴۱ سالمه

جلو دیگران رفتار مادر با فرزندش بسیار مهمه خورد نکردن شخصیتش مهمه

مادرها گاهی بلد نیستن استارتر با خودشون همین رفتار شده و نفهمیدن اشتباهه

به هرحال مادرها هم اشتباه میکنند

بزرگترم چه ربطی داره آخه؟😐💔

دقیقا متوجه میشم چی میگی

مامان منم همینه

هرچی دید از ریز تا درشت ترین مسائل منو به همه میگه

حرف تو دهنش نمیمونه اصلا نمیشه بهش گفت مادر

مدام فحش میده و دعوا میکنه

همیشه جنگ اعصاب راه میندازه تو خونه

بابا و داداشم فراری ان از خونه

بد دهن و بد ذاته

متنفرم ازش و حالم ازش به هم میخوره

مخالفم و خودم الان ۴۱ سالمه جلو دیگران رفتار مادر با فرزندش بسیار مهمه خورد نکردن شخصیتش مهمه م ...

مادری که اشتباه میکنه اوکیه 

ولی مادری که سعی میکنه بگه تقصیر منه ومنو عذاب وجدان بده بابت تندخوییم هضم نشدنیه 

استارتر من حق رو به او میدم 

اما میگم مادرها هم اشتباه میکنن

خیلی وقتا 

تو یادت بمونه که اشتباهه همچین رفتاری نداشته باشی

من خودم سعی میکنم هر رفتار مامانم که ناراحتم کرده و فکر می‌کنم اشتباع بوده انجام ندم برای بچه هام

مخالفم و خودم الان ۴۱ سالمه جلو دیگران رفتار مادر با فرزندش بسیار مهمه خورد نکردن شخصیتش مهمه م ...

مادری که اشتباه میکنه اوکیه 

ولی مادری که سعی میکنه بگه تقصیر منه ومنو عذاب وجدان بده بابت تندخوییم هضم نشدنیهه

مادری که اشتباه میکنه اوکیه  ولی مادری که سعی میکنه بگه تقصیر منه ومنو عذاب وجدان بده بابت تند ...

گفتم من ۴۱سالمه

و مامان من هنوزم همینطوره!

من می‌گذارم به پای خوبی های دیگه اش و می بخشم

و همش به خودم میگم یادت باشع تو نکنی

استارتر من حق رو به او میدم  اما میگم مادرها هم اشتباه میکنن خیلی وقتا  تو یادت بمونه ک ...

اخه ده هزار بار تاحالا دعوا کردیم صحبت کردیم خواهش کردیم گفتم توروخدا این کارا رو نکن این رفتار منو اذیت میکنه 

انگار نه انگار حرف میزنم باهاش بخدا دلم میخواد بمیرم بمیرم

اخه ده هزار بار تاحالا دعوا کردیم صحبت کردیم خواهش کردیم گفتم توروخدا این کارا رو نکن این رفتار منو ...

آفرین نسل شما حسن همسن رو داره ساکت نمیمونه

گرچه فایده نداره میدونم البته نمیگن دعوا کردن با مادر درسته کاش با ملایمت میشد خرفت رو بزنی 

فایده نداره میدونم

اخلاقی که نهادینه شده درست نمیشه 

اره کسرشأنه  نباید بدونه چه حرفی روکجا بزنه؟  وقتی من دارم یه حرف دیگه ای میزنم

الان ما هرچی بگیم شاید بنظرت اشتباه باشه

اینکه اون یه مادره به این معنی نیست که آدم کاملیه 

اونم اشتباهاتی میکنه 

اینکه بهش بعدا بگی که راجب این چیزا صحبت نکن جایی خیلی بهتره تا برخورد بد 

خب اونم اشتباه کرده دیگه همه اشتباه میکنن

آفرین نسل شما حسن همسن رو داره ساکت نمیمونه گرچه فایده نداره میدونم البته نمیگن دعوا کردن با مادر د ...

متاسفانه زندگی در یه خانواده پرآشوب از من یه ادم احمق عصبی ساخته 

بینهایت عصبانی میشم بی نهایت ومیدونم که تقصیر خودمم نیست ولی بلافاصله عذاب وجدان میگیرم هرچند حق باخودم باشه چه کنم که خسته ام...