2777
2789
عنوان

تزوخدا بیاید

80 بازدید | 8 پست

من تو عذا خوردن تنبلم گشنمم نمیشه لاغر لاغر هم هستم الان تو ماه پنجم هستم میترسم بچم کوچولو باشه رشدش متوقف بشه امروز از صبح یکم ابمیوه و کیک خوردم الانم با شوهرم دعوام شده خونه هیچی نداریم گازمون هم قطع هست

منم اشتباه شما رو کردم و بچم رشدش متوقف شد و وقتی به دنیا اومد خیلی ریز بود و افت قند داشت، دلت برای بچه بسوزه تنبلی رو بذار کنار و پروتئین بخور، اگه خونه چیزی نداری الان نون و پنیر یا شیر که دیگه میتونی بخوری برای وزن جنین عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکماه هست تو خونه چیزی نمیپزم اصلا الانم تقریبا میشه گقت برنج کوشت و مرغ نداریم حبوبات داریم لعنتی گ ...

آخه مجبورید مگه بچه بیارید؟!

اول میذاشتی از لحاظ مالی اوکی بشید 

مگه میشه زن باردار گوشت و مرغ نخوره 

خدایااااا

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

آخه مجبورید مگه بچه بیارید؟! اول میذاشتی از لحاظ مالی اوکی بشید  مگه میشه زن باردار گوشت و مر ...

عزیزم مگ من گفتم مالی وضعم خوب نیست اخه سر دعوامون فعلا برای خونه خرید نکردیم دلیل نمیشه که وضعم بد باشه 

عزیزم مگ من گفتم مالی وضعم خوب نیست اخه سر دعوامون فعلا برای خونه خرید نکردیم دلیل نمیشه که وضعم بد ...

اصلا بهونه خوبی نیست 

شما دعوا کنید سر نون خوردن لج میکنید ؟

لطفا به خودت و بچت اهمیت بده 

شوهرت ک چیزیش نمیشه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .