2777
2789

سلام به همه 

خیلی وسایل بچه گرون شده واسه دخترم توی کمدش چند تا از این پلاستیک گره ای صورتی رنگ چند تا پارچه حوله ای تمیز پیدا کردم میشه اگر کسی استفادش رو بلده بهم یاد بده؟

دخترم 5 سالشه واسش هیچی کم نزاشتم ولی واقعا دیگه نمیتونم هزینه کنم خواهشا کمکم کنید

دعاتون میکنم

۵سالشه یا اشتباه گفتی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره از این شورتای گره ای با پارچه که قدیما هم بود هزینش اخه کمتره فکر کنم

اخه گفتى بچت پنج سالشه كه،ببين كارى نداره پارچه را تا كن به صورت مستطيل دراز بزار وسط مشماگره اى ازدوطرفش اندازه پنج سانت تا كن تا نم نده بعد دوتا بندشو از جلو گره بزن دوتا بندشم ازپشت

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
اره 2 ماه رفته تو 5 سال

مگه بچه ۵ساله رو شرت پلاستیک میکنه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چه کنم خواهر واقعا دستم خالی شده واسه هزینه

دادا من کاری به هزینش یا شرت پلاستیک ندارم منظورم اینه دخترت ماشالله بزرگه اصن نه پوشک میخا نه شور ت پلاستیک خب چرا نمیگیریش از پوشک بچه رو از دوسال خورده ای میگیرن که