2777
2789

من تو تبریز دانشجوام نامزدمم اهل تبریزه من همیشه تو خوابگاه میمونما ولی نامزدم اسرار کرد گف بیا بمون خونه ما شب منم رفتم موندم بعد من صبح کلاس نداشتم قصد داشتم بخوابم بعد مادرشوهرم اومدهمنو بیدار کرده میگه چرا تا ۹ میخوابی پاشو من اصلا هنگ کردم پاشدم یکم صبحانه خوردیم نامزدمم رفته بود بیمارستان شیفت بود بعد دیگ تشکر کردم گفتم کلاس دارم زدم بیرون اومدم خوابگاه الان نامزدم میگ چرا ناهار نموندی چیزی شده ناراحتی؟

بنظرتون حق دارم از مامانش ناراحت باشم ؟

چیکار کنم واقعا ناراحت شدم چون هیشکی تاحالا اینطور باهام برخورد نکرده بود

همونی که دلش پیش تو گیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا موندم چی بگم فقط گفتم خوابم میومد

خونشون نمون

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من اصلا موندم چی بگم فقط گفتم خوابم میومد

هیکی به نامزدت نگو.از همین‌اول راه تنش برادخودت ایجاد نکن

چندوقت دیگه میریرسر خونهوزندگیت.تا هروقت خواستی بهخواب

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

منم مادرشوهرسابقم وقتی من میخابیدم انگار چاقو میزدن توقلبش همینطورین ب نامزدت بگو ک من بخاطر تو اومده بودم کلاس نداشتم میخاستم استراحت کن مادرت اونطوری برخورد کرد صبح

چقدر پروعه

اصلا اینکه بقیه چقدر بخوابن به اون ربطی نداره

از اون دخالت کن هاست

خودم یه رگم ترکه ،بعضیاشون عروسو آدم حساب نمیکنن 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

وایییی مث مادرشوهر من 

حالا خوبه تورو ساعت ۹ بیدار کرده

من یه چند وقت تو دوران نامزدی اونجا بودم ساعت ۷ بیدارم میکرد🤦‍♀️

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺